Filippa K strik - trøjer i højeste kvalitet

Når man skal holdes varm på en kold dag og fordi stil sagtens kan strikkes - så er en striktrøje eller sweat et must.

Sorter stigende

4 vare(r)

Sorter stigende

4 vare(r)

Er du til klassisk stilrene strik og sweatshirts i høj kvalitet, så er  Filippa K Sweater & Knit noget for dig.

Er du til tyk eller tynd herre strik så har Filippa K et stort udvalg til den kræsne herre. Køb Filippa K herre sweater i Danmark fra Onkel P butikken i Odense.

En tyk Filippa K striktrøje er perfekt til den kolde tid sammen med et part jeans. Filippa K fremstiller herre strik i forskellige farver men gerne klassisk og tidsløse farver som passer til den danske og skandinaviske mand. Farverne gør det også let at sætte filippa k herrestrikken sammen med resten af din garderobe.

Den tynde strik kan om sommeren bruges som den er eller med en simpel T-shirt under. Men den tynde strik fra Filippa K er også smart under en blazer eller over en skjorte, det kan være en Filippa K skjorte men igen kan Filippa K herre knit let bruges sammen med andre mærker.

Onkel P er en fysisk herre tøjbutik beliggende i Klaregade 10 Odense med en webshop. Vi er en butik hvor du kan prøve tøjet og og mærker på kvaliteten på din Filippa K Strik og få rådgivning fra vores butiksansatte eller hvorfor ikke få gratis en personlig shopper stillet til rådighed. Du kan også ringe til Onkel P butikken hvisi du har spørgmål omkring tøjen og pasformen. Vi prøver det gerne på for dig og sender et billede eller facetime hvis det kan hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning.

En af Filippa K's klassiske herrestrik er Cotton Merino Sweaters, den kan du købe i mange forskellige farver hos Onkel P. De er fremstillet af 50% merino uld og 50% bomuld, med en rund hals, ripped ærme afslutning samt omring livet. Filippa K Cotton Merino Sweaters er en sweat du kan have i mange år men du skal huske at den børe renses og under ingen omstændigheder maskvaskes.

ORGANIC COTTON STRUCTURE KNIT er også en vinder hos vores kunder. Det er en økologisk bomulds mix fra Filippa K. Flere og flere af Filippa K knit og Filippa K sweatshirts bliver fremstillet i økologiske materialer.