Filippa K skjorter til herre

Fine eller casual skjorter til enhver lejlighed, et sikkert valg af en kvalitets skjorte fremstillet i de bedste bæredygtige materialer. Ring direkte til Onkel P butikken i Odense hvis du har spørgmål omkring Filippa K herretøj på Tel: 53514151.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Filippa K er kendt for deres rene linjer i ren skandinavisk herre skjorte stil i rene linier og fremstille i kvalitets herre skjorte materialer hvor vi tydeligt ser at Filippa K's kvalitet kontrol er på plads. Og kvaliteten er helt i top om du er til Filippa K Oxford herre skjorte, en Filippa K business skjorte eller mere afslappet Filippa K kanvas skjorte. Det kan ikke være mere tydeligt end ser man på Filippa K M.Paul skjorterne som er en Filippa K NOS herre skjorte i mange farver men også kommer i årstidens skjorte farve, og så er Paul skjorten ovenikøbet er fremstillet i økologisk bomuld. Filippa K Danmark skjorter kan du se i Onkel P butikken i Odense hvor du kan leveret din Filippa K fest eller Filippa K arbejdsskjorte samme dag hvis du bor i Odense og eller i løbet af 1-2 dage i resten af landet. Onkel P har Syddanmarks største udvalg af Filippa K herreskjorter i butikken og på vores webshop.

Den formelle eller business skjorten

Filippa K Paul Stretch skjorten er en klassik slimfit skjorte med Kent krage som er perfekt som arbejdsskjorte. Skjorten er også flot til en tur i byen, den festlige lejlighed til hvor du har dine Filippa K bukser på eller til et jeans. Paul Strech skjorten er fremstillet i Portugal i økologisk bomuld. 

Filippa K Oxford skjorte

Man også oxford skjorten, Paul og Tim Oxford shirts kan bruges til enhver anledning på grund af det gennemførte herreskjorte design. Filippa K skjorten fremstilles i en blød bomulds mix hvilket er perfekt hvis du har lidt sensitiv, irritabel hud eller bare vil være sikker på at du at din skjorte ikke kommer til at kradse efter en lang dag.  Filippa K herre Kanvas skjorten er på næsten militærisk snit på vej ind i modeverdenen. Her er Heath skjorten et fantastisk bud. Filippa K skjorter i Odense, Onkel P er førende på Fyn af skjorter fra Filippa K og vi tilbyder et bredt udvalg til den kvalitets beviste skjorte søgende. Filippa K Pierre Chambray skjorten er i 2018 kollektionen i twill uld strik som vil fuldende dit look. Også ny er Ben skjorten som er en afslappet look skjorte med button down krave i børstet flannel.

Flippa K skjorter fremstilles hovedsagelig i Europa hvor Filippa K supply team holder et godt øje med kvaliteten, men også arbejdernes arbejdsforhold samt forholdet til miljøet. En fabrik ligger i Estland som Filippa K har brugt siden 2004 til deres skjorter, men også en i Portugal som de har brugt siden 2002. Kun Paul Stretch skjorterne er fremstillet Kina af en fabrik som de har brugt siden 2012.

Filippa K er meget omhyggeligt med valget af materialer til produktuionen af skjorter, således er stofferne Fairtrade og med focus på bæredygtigt og økologisk skjorte produktion. Også dyrevelfærd er meget vigtig når der vælges uld til herreskjorterne.  Søger du bæredygtig herreskjorter og økologisk herre skjorter kan du roligt vælge en Filippa K mens shirt da du har en med et skjorte mærke at gøre som er meget bevist omkring valget af deres underleverandører, de arbejdsforhold hos leverandøren samt de materialer der bliver brugt i produktionen.

Se vores udsalgs side for at se Filippa K skjorter på udsalg eller leftovers.