Filippa K skjorter til herre

Fine eller casual skjorter til enhver lejlighed
Sorter stigende

9 vare(r)

Sorter stigende

9 vare(r)

Filippa K er kendt for deres rene linier i ren scandinavisk stil og det Oxford skjorte, en business skjorter eller kanvas skjorte. Det kan ikke være mere tydeligt end ser man på Paul skjortnerne fra Filippa K. Filippa K Danmark skjorter kan du se i vores butik i Odense. Onkel P har Syddanmarks størte udvalg af Filippa K skjorter i butikken eller på vores webshop.

Den formelle eller business skjorten

Filippa K Paul Stretch skjorten er en klassik slimfit skjorte med kent krage som er perfekt som abejdskjorte. Skjorten er også flot til en tur i byen, den festlige lejlighed eller til et jeans. Paul Strech skjorten er fremstillet i Portugal i økologisk bomuld. 

Filippa K Oxford skjorte

Man også oxford skjorten, Paul Oxford shirts er perfekt til enhver anledning. Filippa K skjortner fremstilles i en blød bomulds mix. Kanvas skjorten er på næsten militærisk snit på vej ind i mode verdenen. Her er Heath skjorten et fantastisk bud. Filippa K skjorter i Odense, Onkel P er førende på Fyn af skjorter fra Filippa K og vi tilbyder et bredt udvalg til den kvalitets beviste skjorte søgende.

Filippa K Pierre Chambray skjorten er i 2018 kollektionen i twill uld strik som er perfekt til foråret og sommerlooket. 

Flippa K skjorter fremstilles hovedsagelig i Europa hvor Filippa K supply team holder et godt øje med kvaliteten, men også arbejdernes arbejdsforhold samt forholdet til miliøet. En fabrik ligger i Estland som Filippa K har brugt siden 2004 til deres skjorter, men også en i Portugal som de har brugt siden 2002. Kun Paul Stretch skjortnerne er fremstillet Kina af en fabrik som de har brugt siden 2012.

Bæredygtig skjorter og økologisk skjorter Filippa K er meget bevist omkring valget af deres leverandør, de arbejdsforhold hos leverandøren samt de materialer der bliver brugt i produktionen.

Se vores udsalgs side for at se Flippa K skjorter på udsalg.