Filippa K herretøj

Er du klar til nyt herretøj fra Filippa K tøj og sko 2020? Filippa K herretøj er nu i Odense i i Onkel P butikken.

Filippa K herre er stilrent Skandinavisk design fremstillet i en økologisk høj kvalitet og efter bæredygtigheds principperne.

Filippa K herremode er perfekt til den mand med en normal til slim kropsbygning. De tætsiddende t-shirts, striktrøjer er en perfekt herretøjs stil. Filippa K herre er kendt for lækre t-shirts i økologisk blød bomuld i mange farver.

Sorter stigende

33 vare(r)

Sorter stigende

33 vare(r)

FILIPPA K tøj er til herre

Det er rigtigt at Filippa K er mest kendt for deres suplime kvalitets tøj til piger, men faktisk har Filippa K fremstillet herretøj i næsten lige så mange år. Så nu er det ikke en hemlighed mere at Filippa K herretøj er et sikkert valg til den skandinaviske mand. Måske har Fillippa K gået lidt stille med dørene omkring Filippa K herretøj men Filippa K men har en stor kollektion så der er meget at vælge imellem 

Hvorfor vælge Filippa K herre tøj?

Du vil ikke fortryde dit Filippa herre køb! Så der det sagt, det skyldes at Filippa K herrekollektionerne giver dig tøj med stil, enkelthed og i en udsølgt kvalitet. "Stil, Enkelhed og kvalitet" er den Filippa K mode filosofi som ligger dybt indprintet i det svenske fashion brand.

At fashion, comfort og bæredygtighed fint kan kombineres viser Filippa K herretøj på bedste måde og Filippa brandet er gået all.

For de svenske designere, er missionen er at skabe design der både kan kombineres styles imellem og samtidig genbruges i fleres sæsoner. I Filippa Ks herre kollektion, er look’et moderigtigt, tidsløst og med et maskulint touch. Brandet forstår samtidig at gøre mode nemt. At gøre mode til noget, alle mænd kan bære. Uden alt for mange dikkedarer og udskejelser i designet, tør vi godt sige at alle mænd kan finde noget i Filippa K kollektionen.

SHOP MED GOD SAMVITTIGHED

Etikken er i orden hos Filippa K, som i 1993 blev skabt med et ønske om at ændre modeverdenen. Være del af en revolution, der har miljøet og bæredygtighed med i deres design tanker. Brandet har nået det mål, og er et brand med pondus i både mode - og miljøverdenen. Det er et brand der med hjertet på det rette sted, der sikrer at produktionen af deres kollektioner, foregår under ønskværdige vilkår. Tøjet skal ikke bare være personligt, personen der bærer det, skal vide hvor hvert enkelt stykke kommer fra. Filippa Knutson & Patrik Kihlborg som er stifterne af brandet der i dag sælges i mere end 20 lande, har fra første design, været passionerede omkring det at skabe “wardrobe essentials”. Det svenske modehus, fokuserer på at mærket kan bygge enhver garderobe op. Mix and match, til hverdag og fest. Brandet med den bragende succes, har opnået og vundet op til flere priser, både for deres design og deres miljøvenlige arbejdsmetoder.

Filippa K til herre i Onkel P butikken i Odense

I Onkel P herrebutikken vil selv den kræsne stilbevidste mand altid finde tøj fra Filippa K kollektionerne som passer til hans øvrige outfit. Onkel P har et stort udvalg af Filippa K herretøj alt fra Filippa K herre strik, Filppa K herre sweatshirts, Fillippa K herre tees, jeans og overtøj.  Filippa K tøj styles er yderst anvendelige de kan genbruges og sættes sammen på kryds og tværs. Lad os tage den klassike Filippa K Strik Cotton Wool Merino sweater der en nos vare i mange farver men den kommer også hver sæson i nye flotte farver. Dem har vi altid har på lager i mange farver, bla i farverne grå, lys blå, navy, melange, råhvid, grøn og sort. Det er en strik som du kan bruge over en skjorte eller bare til et par jeans.

Deruover har vi mange Filippa K herre t-shirts til under blazer eller sweatshirt, en af de populære er Soft Lycra Tee, en t-shirt der er altid er på vores eget lager med klassisk rund hals i farver som navy, hvid og grå farve. T-shirt er anvendelig året rundt og vaskes på 30C. Der er naturligvis sørget for maskuline størrelser i et utal af udgaver, så du ikke skal lede forgæves efter det der passer dig. Pasformen i tøjet, er ganske simpelt skabt til mænd. Mænd i alle størrelser og former. Når du prøver tøjet vil du forstå hvad vi mener, men det sidder hvor det skal.

Køb en klassik Filippa k herreskjorte  herre Paul Stretch shirt ked kent krage, ud over de klassike  farver, lys blå, hvid og grå, finder du også denne kvalitets skjorte i friske farver som Cloud, eller stribet. Paul Stretch skjortern er den lidt mere formelle men og til den minimalistiske look. Du finder dog også en mere sporty eller afslappet Filippa K Oxford skjorte i de samme farver som Paul Stretch men også i andre sporty farver. 

Farve udvalget er valgt ud fra modens tendenser, men mange af farverne går igen, netop for at sikre dine muligheder for at matche tingene som du vil. Filippa K kollektionen er skabt til både fædrene og sønnerne. Der står ingen alder skrevet på tøjet, det kan peppes op eller ned alt efter hvem man er. Netop det, er en af ideerne bag. At man selv kan tilføje personlighed, til den garderobe Filippa K skaber.

Herretøj der holder eller pengene tilbage

Filippa K har så godt styr på kvaliteten at du kan være sikker på at du køber herretøj som du kan have i mange år uden at det mister farve eller formen. Filippa K har så godt styr på kvaliteten at de er det skandinaviske tøj brand der har de færreste kundereklamationer. Det er næsten det bedste tegn på tilfredse Filippa K herre kunder. Filippa K sikrer en konstant høj tøjkvalitet ved at udvælge kvalitets materialer og ikke mindst have tøj producenter som med høj etik og lang historik at kunne levere kvalitet.

Du vil således altid vide på hvilken fabrik at dit Filippa K tøj er fremstillet, ned til en detalje af hvor mange ansatte og fordelingen mellem mænd og kvinder på fabrikken. Så hvis du har en reklamation på det Filippa K tøj så bytter vi med det samme ellers får du pengene retur.

Let at mixe tøj fra Filippa K

En Filippa K sweater og t-shirt passer perfekt til vores udsøgte udvalg af  Filippa K herre bukser til herre, bl.a. Filippa K Liam pants og Filippa K Noah slacks med bindebånd der giver et mere sporty og stadig elegant look.  Filippa K herre overtøj i helt fantastisk kvalitet til den kolderen til efterår, vinter og tidlig forår.  Normalt kommer frakker og jakker i Filippa K farverne navy og sort.

Filippa K herretøj i Danmark og Filippa K Odense til herre finder du i den fysiske Odense butik eller online www.Onkelp.dk.

What’s not to like ? Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi på alle måder er vilde med Filippa K herrtøj Vi bærer hellere end gerne, det bæredygtige brand videre. Som med alle andre mærker i vores kartotek, sikrer vi dig en oplevelse når du køber Filippa K hos os i Onkel P. Som brandet selv, forstår vi mode for mænd !