Filippa K

Sorter faldende

1-24 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1-24 of 52

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

FILIPPA K HERRE MODE

Stil, enkelthed og kvalitet er ordene der beskriver filosofien bag det svenske fashion brand. Fashion, comfort og bæredygtighed, all in one. For de svenske designere, er missionen er at skabe design der både kan kombineres styles imellem og samtidig genbruges i fleres sæsoner. I Filippa Ks herre kollektion, er look’et moderigtigt, tidsløst og med et maskulint touch. Brandet forstår samtidig at gøre mode nemt. At gøre mode til noget, alle mænd kan bære. Uden alt for mange dikkedarer og udskejelser i designet, tør vi godt sige at alle mænd kan finde noget i Filippa K kollektionen.

SHOP MED GOD SAMVITTIGHED Etikken er i orden hos Filippa K, som i 1993 blev skabt med et ønske om at ændre modeverdenen. Være del af en revolution, der har miljøet med i deres design tanker. Brandet har nået det mål, og er et brand med pondus i både mode - og miljøverdenen. Det er et brand der med hjertet på det rette sted, der sikrer at produktionen af deres kollektioner, foregår under ønskværdige vilkår. Tøjet skal ikke bare være personligt, personen der bærer det, skal vide hvor hvert enkelt stykke kommer fra. Filippa Knutson & Patrik Kihlborg som er stifterne af brandet der i dag sælges i mere end 20 lande, har fra første design, været passionerede omkring det at skabe “wardrobe essentials”. Det svenske modehus, fokuserer på at mærket kan bygge enhver garderobe op. Mix and match, til hverdag og fest. Brandet med den bragende succes, har opnået og vundet op til flere priser, både for deres design og deres miljøvenlige arbejdsmetoder.

SE VORES UDVALG AF FILIPPA K Hos Onkel P, kan den stil bevidste mand, altid finde Filippa K kollektionerne. Onkel P sørger for et lager med alt fra basic bluser og jeans, til klassiske blazere. Blazere, der sidder som en blazer skal. Vi har sikret et udvalg til de fleste hylder, så der er både strømper og shorts at finde på shoppen. Styles der kan genbruges og sættes sammen på kryds og tværs. Styles og varer til enhver lejlighed, til enhver stil. Vi har Cotton Wool Merino sweater der en nos vare, dvs den er ikke sæsom men en vare der kommer sæson efter sæson og som vi altid har på lager i mange farver, bla i farverne grå, lys blå, navy, melange, råhvid, grøn og sort.

Deruover har vi mange t-shirts til under blazer eller cardigan, en af de populære er Soft Lycra Tee, en t-shirt der er altid er på vores eget lager med klassisk rund hals i farver som navy, hvid og grå farve. T-shirt er anvendelig året rundt og vaskes på 30C. Der er naturligvis sørget for maskuline størrelser i et utal af udgaver, så du ikke skal lede forgæves efter det der passer dig. Pasformen i tøjet, er ganske simpelt skabt til mænd. Mænd i alle størrelser og former. Når du prøver tøjet vil du forstå hvad vi mener, men det sidder hvor det skal. Køb din Paul Stretch shirt her i flere farver, blå, hvid, stribet og grå. Filippa K M. Paul skjorte, T-shirt eller blazer online her – Stort udvalg på Onkelp.dk – Gode priser – Hurtig levering – Fri fragt v. køb for 500 kr. Personlig levering i Odense samme dag.

Farveudvalget er valgt ud fra modens tendenser, men mange af farverne går igen, netop for at sikre dine muligheder for at matche tingene som du vil. Filippa K kollektionen er skabt til både fædrene og sønnerne. Der står ingen alder skrevet på tøjet, det kan peppes op eller ned alt efter hvem man er. Netop det, er en af ideerne bag. At man selv kan tilføje personlighed, til den garderobe Filippa K skaber. Helt nyt i Onkel P.dk er M. Melange Wool Sweater der er meget rimelig i pris og et godt og lunt køb der passer til de lidt køligere aftener. En Filippa K sweater og t-shirt passer perfekt til voree gode udbud af modebukser og nos vare, Liam Sharp cotton pants og Noah Cropped slacks med bindebånd for at give den et mere sporty og stadig elegant look. Bukser kommer i navy og sort og sortgrå. Vi har Filippa K frakker i helt fantastisk kvalitet til efteråret og vinter, normalt kommer frakker og jakker i farverne navy, sort og camel.

Filippa K | Køb Online – Find stort udvalg på Onkelp.dk What’s not to like ? Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi på alle måder er vilde med Filippa K. Vi bærer hellere end gerne, det bæredygtige brand videre. Som med alle andre mærker i vores kartotek, sikrer vi dig en oplevelse når du køber Filippa K hos os i Onkel P. Som brandet selv, forstår vi mode for mænd !