Filippa K herretøj

Er du klar til nyt sommertøjet fra Filippa K? Det kommer i butikken først uge af Maj 2018...Der kommer Cotton Merino i Sand og i Aquat farver. Der kommer også en Roll neck tee i Oyster og Stone farve. Field Jacket i sort farve og meget mere. Det er bare så fedt. Filippa K stilrent Skandinavisk design i en bæredygtig høj kvalitet.
Sorter stigende

1-36 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 57

Side:
  1. 1
  2. 2

FILIPPA K HERRE MODE

Stil, enkelthed og kvalitet er ordene der beskriver filosofien bag det svenske fashion brand. Fashion, comfort og bæredygtighed, all in one. For de svenske designere, er missionen er at skabe design der både kan kombineres styles imellem og samtidig genbruges i fleres sæsoner. I Filippa Ks herre kollektion, er look’et moderigtigt, tidsløst og med et maskulint touch. Brandet forstår samtidig at gøre mode nemt. At gøre mode til noget, alle mænd kan bære. Uden alt for mange dikkedarer og udskejelser i designet, tør vi godt sige at alle mænd kan finde noget i Filippa K kollektionen.

SHOP MED GOD SAMVITTIGHED Etikken er i orden hos Filippa K, som i 1993 blev skabt med et ønske om at ændre modeverdenen. Være del af en revolution, der har miljøet med i deres design tanker. Brandet har nået det mål, og er et brand med pondus i både mode - og miljøverdenen. Det er et brand der med hjertet på det rette sted, der sikrer at produktionen af deres kollektioner, foregår under ønskværdige vilkår. Tøjet skal ikke bare være personligt, personen der bærer det, skal vide hvor hvert enkelt stykke kommer fra. Filippa Knutson & Patrik Kihlborg som er stifterne af brandet der i dag sælges i mere end 20 lande, har fra første design, været passionerede omkring det at skabe “wardrobe essentials”. Det svenske modehus, fokuserer på at mærket kan bygge enhver garderobe op. Mix and match, til hverdag og fest. Brandet med den bragende succes, har opnået og vundet op til flere priser, både for deres design og deres miljøvenlige arbejdsmetoder.

SE VORES UDVALG AF FILIPPA K til herre i Odense hos Onkel P, kan den stil bevidste mand, altid finde Filippa K kollektionerne. Onkel P sørger for et lager med alt fra Filippa K strik, Filppa K sweatshirts og jeans, til klassiske blazere. Blazere, der sidder som en blazer skal. Vi har sikret et udvalg til de fleste hylder, så der er både strømper og shorts at finde på shoppen. Styles der kan genbruges og sættes sammen på kryds og tværs. Styles og varer til enhver lejlighed, til enhver stil. Vi har den klassike Filippa K Strik Cotton Wool Merino sweater der en nos vare i mange farver men den kommer også hver sæson i nye flotte farver. Dem har vi altid har på lager i mange farver, bla i farverne grå, lys blå, navy, melange, råhvid, grøn og sort.

Deruover har vi mange Filippa K t-shirts til under blazer eller cardigan, en af de populære er Soft Lycra Tee, en t-shirt der er altid er på vores eget lager med klassisk rund hals i farver som navy, hvid og grå farve. T-shirt er anvendelig året rundt og vaskes på 30C. Der er naturligvis sørget for maskuline størrelser i et utal af udgaver, så du ikke skal lede forgæves efter det der passer dig. Pasformen i tøjet, er ganske simpelt skabt til mænd. Mænd i alle størrelser og former. Når du prøver tøjet vil du forstå hvad vi mener, men det sidder hvor det skal.

Køb en klassik Filippa k skjorte  til herre Paul Stretch shirt ked kent krage, ud over de klassike  farver, lys blå, hvid og grå, finder du også denne kvalitets skjorte i friske farver som Cloud, eller stribet. Paul Stretch skjortern er den lidt mere formelle men og til den minimalistiske look. Du finder dog også en en mere sporty eller afslappet Filippa K Oxford skjorte i de samme farver som Paul Stretch men også i andre sporty farver. 

Farve udvalget er valgt ud fra modens tendenser, men mange af farverne går igen, netop for at sikre dine muligheder for at matche tingene som du vil. Filippa K kollektionen er skabt til både fædrene og sønnerne. Der står ingen alder skrevet på tøjet, det kan peppes op eller ned alt efter hvem man er. Netop det, er en af ideerne bag. At man selv kan tilføje personlighed, til den garderobe Filippa K skaber. Helt nyt i Onkel P.dk er M. Melange Wool Sweater der er meget rimelig i pris og et godt og lunt køb der passer til de lidt køligere aftener. En Filippa K sweater og t-shirt passer perfekt til voree gode udbud af  Filippa K bukser til herre, Liam Sharp cotton pants og Noah Cropped slacks med bindebånd for at give den et mere sporty og stadig elegant look. Bukser kommer i navy og sort og sortgrå. Vi har Filippa K frakker til herre og Filippa K bomber jakker i helt fantastisk kvalitet til efteråret og vinter, normalt kommer frakker og jakker i farverne navy og sort.

Filippa K i Danmark til herre Køb Online – Find stort udvalg på Onkelp.dk What’s not to like ? Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi på alle måder er vilde med Filippa K. Vi bærer hellere end gerne, det bæredygtige brand videre. Som med alle andre mærker i vores kartotek, sikrer vi dig en oplevelse når du køber Filippa K hos os i Onkel P. Som brandet selv, forstår vi mode for mænd !