Ellen Pedersen

Ellen Pedersen. Ung dansk herretøjsdesigner. Ellen Pedersen har allerede vundet flere priser for hendes herre tøj design. Tøj i en meget høj kvalitet

Sorter stigende

12 vare(r)

Sorter stigende

12 vare(r)

Ellen Pedersen er en ung dansk kvindelig tøjdesigner, som allerede har vundet flere priser for sit Ellen Pedersen herretøj. 

Ellen Pedersen tøjet er inspireret af den engelske subkultur - The MODS som havde sine rødder i 1960 og 1970erne. Hvor de unge gør oprør købre på motor scooters (typisk Vespas) og hørre ska musik som Madness og The Specials.

I sine Ellen Pedersen designs viser Ellen Pedersen sans for detaljerne og stor kærlighed til god kvalitet. Hun klæder stjernerne på bl.a. Olly Alexander fra Years & Years, Kelela and CityBois, Raye, Ariana Grande & GENTS og har været assistent og i praktik hos den danske designer Astrid Andersen. Man ser en tydelig inspiration fra sidstnævnte. Lur os om ikke også Ellen Pedersen har inspireret den anden vej og haft en stor finger med i spillet hos Astrid Andersen?

 Onkel P er stolte over at føre Ellen Pedersens design, og vi oplever, at det skaber en stor tilfredsstillelse hos vores købere, når de ser og mærker tøjet. Det har en dejlig maskulin detalje og er i en blødhed, der får selv den voksne mand til at svimle - så lækkert er det at røre ved. Harvey Nichols i London har også kastet sin kærlighed på Ellen Pedersen og fører mærket. Der er altså al mulig grund til at holde øje med denne unge og spirende designer.

SS18 kollektionen er nu i butikken

Spring-summer kollektionen fra Ellen Pedersen er en kollektion som føre det videre vi started med at se sidste på i 2017 efterårets kollektion. En reference til det moderne sportstøj med krage, ribber og striber på stoffet. 

Vi bliver presenteret for slimfit polo shirts, sweatshirts og tekniske jakker  i vandtæt nylon og lys reflekterende materiale. Reflex overtøjet, reflex jakken er ikke kun sjov i nattelivet men også praktisk på de mørke aftner.

Produktionen af Ellen Pedersen tøj foregår hos de kendte Swing, Olmetex Spa og NT Majocchi i Italien men også i Danmark. Ellen Pedersen t-shirt og Ellen Pedersen sweats for det sidste finish i hånden i Danmark, og bliver først lavet ferdig ved bestilling. Så leverings tiden er derfor typisk en uge fra Ellens lager. Men heldigvis har Onkel P et lager i Odense så kan levere i løbet af 1-2 dage og hvis du bor i Odense kan vi levere samme dag.

Ellen Pedersn klare signature med orgniske former ses tydeligt i det mønster af de tekniske jakker og sweats.  

Mesterstykket i SS18 kollektionen er en oversize bomber i en grå og signal grøn farve med mosgrønt for. 

Farve paletten hos Ellen Pedersen tøjet er signal grøn, sølvfarve reflex, hvid, sort og mosgrøn.

Ellen Pedersen tilbyder også mere basic produkter som Ellen Pedersen box logo tees i sort og hvid farver, Ellen Pedersen cap og Ellen Pedersen Sweatshirt.