Ellen Pedersen

Ellen Pedersen. Ung dansk kvindelig tøjdesigner. Ellen Pedersen har allerede vundet flere priser for hendes herre tøj design. Tøj i en meget høj kvalitet.

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

 

Ellen Pedersen:

Ellen Pedersen er en ung dansk kvindelig tøjdesigner, som allerede har vundet flere priser for sit herretøj. I sine designs viser Ellen Pedersen sans for detaljerne og stor kærlighed til god kvalitet. Hun klæder stjernerne på bl.a. Olly Alexander fra Years & Years, Kelela and CityBois, Raye, Ariana Grande & GENTS og har været assistent og i praktik hos den danske designer Astrid Andersen. Man ser en tydelig inspiration fra sidstnævnte. Lur os om ikke også Ellen Pedersen har inspireret den anden vej og haft en stor finger med i spillet hos Astrid Andersen?

 Onkel P er stolte over at føre Ellen Pedersens design, og vi oplever, at det skaber en stor tilfredsstillelse hos vores købere, når de ser og mærker tøjet. Det har en dejlig maskulin detalje og er i en blødhed, der får selv den voksne mand til at svimle - så lækkert er det at røre ved. Harvey Nichols i London har også kastet sin kærlighed på Ellen Pedersen og fører mærket. Der er altså al mulig grund til at holde øje med denne unge og spirende designer.