Ellen Pedersen

Ellen Pedersen. Ung dansk herretøjsdesigner. Ellen Pedersen har allerede vundet flere priser for hendes herre tøj design. Tøj i en meget høj kvalitet

Sorter stigende

1 vare(r)

Sorter stigende

1 vare(r)

Ellen Pedersen herretøj

Ellen Pedersen er en ung dansk herre tøjdesigner, som allerede har vundet flere priser for sit Ellen Pedersen herretøj. 

Ellen Pedersen tøjet er inspireret af den engelske subkultur - The MODS som havde sine rødder i 1960 og 1970erne. Hvor de unge gør oprører kører på motor scooters (typisk Vespas) og hører "ska musik" som Madness og The Specials. Med den inspiration ligger hun ikke langt fra Dr. Martens boots storhedstid.

Du kan tydeligt se Ellen Pedersen sans for detaljerne og stor kærlighed til god kvalitet. Hun klæder stjernerne på bl.a. Olly Alexander fra Years & Years, Kelela and CityBois, Raye, Ariana Grande & GENTS og har været assistent og i praktik hos den danske designer Astrid Andersen. Man ser en tydelig inspiration fra sidstnævnte. Lur os om ikke også Ellen Pedersen har inspireret den anden vej og haft en stor finger med i spillet hos Astrid Andersen?

Hvor køber du Ellen Pedersen tøj?

Onkel P herrebutik i Odense er stolte over at føre Ellen Pedersens design i Danmark, og vi oplever, at det skaber en stor tilfredsstillelse hos vores Ellen Pedersen kunder, når de ser og mærker tøjet. Det har en dejlig maskulin detalje og er i en blødhed, der får selv den voksne mand til at svimle - så lækkert er det at røre ved. Japan køber det meste af Ellen Pedersens tøj og en del finder du også i Harvey Nichols i London. Således er Onkel P herrebutikken en af de eneste butikker i Danmark som har Ellen Pedersen.

Der er altså al mulig grund til at holde øje med denne unge og spirende designer.

Ellen Pedersen t-shirt og Ellen Pedersen sweats for den sidste finish i hånden i Danmark, og bliver først lavet færdig ved bestilling. Så leveringstiden er derfor typisk en uge fra Ellens lager. Men heldigvis har Onkel P et lager i Odense så kan levere i løbet af 1-2 dage og hvis du bor i Odense kan vi levere samme dag.

Ellen Pedersen klare signature med organiske former ses tydeligt i det mønster af de tekniske jakker og sweats.  

Unique og limited designs fra Ellen Pedersen

Ellen Pedersen har valgt at sælge nogle unique Polos og sweat kun i Onkel P butikken. De er yderst limiterede og du finder dem ikke i nogen anden butik og heller ikke hos Ellen Pedersen selv. Onkel P herrebutik hat valgt kun at sælge disse flotte designs kun i vores fysiske butik så kunderne kan komme helt tæt på de flotte Ellen Pedersen limited editions før de køber.

Onkel P tilbyder også mere basic produkter som Ellen Pedersen box logo tees i sort og hvid farver, Ellen Pedersen caps og Ellen Pedersen Sweatshirt.

Ellen Pedersen designs finder du hos Onkel P hvor vi har det største udvalg i Denmark.