Dr. Martens

Viste du at Dr. Martens var opfundet i Tyskland i 1945 efter en ski ulykke hvor normale sko var for ubehagelige at bruge. Det var en engelsk sko producent som så tilføjede de klassiske gule syninger fremstillet til det arbejdende folk, men senere taget til sig af skinheads. Køb din Dr. Martens sko og Dr. Martens støvler i Dr. Martens butikken i Odense.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sko rebellen længe leve anno 2020

Protest, revolution og oprør er måske ikke det først du tænker når du ser en Dr. Martin sko første gang, men det er et skomærke der altid har være i først række når får skulle deles øretæver ud og demonstreres.

Er der en rebel gemt i dig?

Jo Dr. Martens boots var det foretrukne våben under ungdomsoprører når de sloges med politi og andre grupperinger. Det har altid været fodtøj for dem som gerne vil være anderledes eller gøre oprør mod et etablerede selskab of deres polerende liv og valg af sko med rene linjer og korrekthed. Punkkulturen tog Dr. Martens støvlerne til sig, kan du ikke huske billederne af punkere siddende i London foran et springvand med deres farverige hård og fulde gear med sorte Dr. Martens boots.

Er der en rebel gemt i dig så bør du have et par Dr. Martens støvler i skoskabet.

Arbejderskoen

Oprindelig var skoen set som arbejderklassen sko i England. Dette skyldes den robusthed i Dr. Martins sko design der gjorde den ideal og næsten til datidens sikkerhedssko dog uden at drage sammenligning med nutidens sikkerheds- og arbejdssko. Men i 1960-1970’ernes England var der brug for en slidstærk sko som du kan have en rigtig mange år uden at sålen blev slidt for hurtigt. Disse holdbare egenskaber har Dr. Martens fodtøj stadig bevaret med moderne teknologiske forbedringer som har gjort skoen yderst komfortabel og ikke kun som en arbejdssko.

Dr. Martins er kendt i mange år for deres holdbare støvler og gule syninger. Et andet kendetegn for et par originale Dr. Martens boots er Goodyear-teknologien, som de bruger til at gøre sålerne fast på skoene.

Resultatet er holdbar søvler, en flot sko der både kan bruge til den velklædte formelle stil eller til en par jeans når du skal vise at du har lidt kant. 

Onkel P i Odense er stedet hvor du køber dine nye Dr. Martens Chelsea boots og Dr. Martens sko. Ikke kun dine føder vil takke dig men du vil mærke hvordan du bliver klart til at få anderkende blikke fra dine brødre og søstre.