Daily Paper

Daily Paper Clothing tøj er flot streetwear med skarpe udtryk fra det hollandske designer team. Temaet er omkring hvordan du som ung navigere i den digitale verden.

Daily Paper udsalg - Stort udsalg på Daily Paper toj og Daily Paper tasker da vi ikke skal have Daily Paper mere i butikken.

Køb cargo bukser, træningstøj og fede t-shirts med udtryk.

Flotte t-shirts med print i nye AW19 kollektion. Disse print med lettere retro skrift har du også på oversize Daily Paper sweatshirts.

 

Sorter stigende

2 vare(r)

Sorter stigende

2 vare(r)

Sporty street look!

Det sporty urban-look er i den grad på mode, når det gælder vores tøj. Det sporty look har indtaget modeverdenen de sidste par år. Sneakers, joggingbukser, hoodies mm. ses overalt i både mode- og gadebilledet. Moden og sporten er efterhånden gået hen og blevet en symbiose, der er svær at skille ad igen. Det vigtigt at se på Hollandske modetøj mærke Daily Paper Clothing.

Historien omkring Daily Paper tøj mærket

Daily Paper blev grundlagt i 2010 af tre kammerater, Husseun Suleiman, Jefferson Osei og Abderrahmane Trabsini, som alle er af afrikansk afstamning der kom til Holland som immigranter. At afrikanske immigranter kan blive modeikoner er en succeshistorie som der bliver talt meget om i Amsterdam og ikke kun i modeverdenen

Daily Paper afspejler dermed også de tre grundlæggeres afrikanske rødder, hvilket særdeles kommer til udtryk via. brandets farverige farvevalg og mønstre. Størstedelen af inspiration til deres kollektioner finder de i den afrikanske kultur godt mixet med vestlig streetkultur.

Daily Paper Clothing - Et urban street brand

Daily Paper Brandet er et mode- og streetwear brand, som skaber et utrolig edgy og sporty look, som dermed passer perfekt ind i den nuværende mix and match trend. En tracksuit fra Daily Paper med log tape på siden er et perfekt valg til dit street look.

Daily Paper tøj har altså en utrolig behagelig og afslappet pasform, som skaber det edgy og sporty 80’er look. Daily Paper Brandet har indgået samarbejde med forskellige brands her i blandt sportsbrandet PUMA: PUMA x Daily Paper Spring, hvilket atter understreger modens og sportsverdens symbiose via farver og mønstre i en kombination med PUMAs rene linjer. PUMA samarbejdet er bare et af mange, og der er mange flere på vej.

Kvalitets street tøj

Desværre oplever vi at tøj kvaliteten ikke er helt på plads fra mange yngre street brands. Hvem er ikke blevet skuffet over at finde noget flot designer tøj som så ikke holder mange gange i vaskemaskinen mere end et par gang. Du vil oplevet at det ellers så flotte design mister udtrykket og bare ligner en billig trøje købt på udsalg i en turist butik på din sidste sommerferie rejse.

Daily Paper tøj er et kvalitets produkt, men designerne får ikke går hverken på kompromis i tøj designet og designerne går linen ud når det gælder tøj komfort og kvalitet. Daily Paper bruger kvalitets materialer f.eks. er Daily Paper hoodies lavet af 35 % rent og blødt bomuldsstof og 65 % polyester. 

Daily Paper Clothing Denmark

Daily Paper tøj finder du i Onkel P butikken. Der er stort udvalg af de nyeste Daily Paper t-shirts, Daily Paper Sweatshirts og Daily Paper hoodies.

Du vil opleve at overdele har alle en behagelig pasform i et oversize snit. Som en del af street kulturen hvor oversize hættetrøjer, oversize sweats og oversize t-shirts blødt bomuldsstof er et most.

Du bygger dit street look ved at bære tøj lag på lag, hvor med Daily Papers byggeklodser giver dig et væld af kombinationer til dit personlige street look.

Tracksuit med tape logo

Daily Paper tracksuit til herre giver dig mange muligheder og ikke kun som gadens uniform. Du finder en tape logo track buks og trackjakke i enten sort eller grøn farve i Onkel P herrebutik. Daily Paper trænings dragten fremstillet af blødt polyesterstof og har en afslappet jogger pasform. Daily Paper træningsdragten er også perfekt dine sports aktiviteter.

Hvis du gerne vil blive set og stå frem i din smarte tracksuit finder du også en Daily Paper gul track buks og track jakke med grå reflexer og skrift på ryggen "Be Viligant", det tegn på rigtig god tøjstil og du vil få god opmærksomhed..

Daily Paper T-shirt med skrift  

Du skal ikke være bange for at sige hvad du tænker. Det som du siger skaber din identitet og vær ikke bange for at vise det uden på tøjet. Daily Papers streetwear tøj har stærke udtryk som måske får andre til at stoppe lidt op og tænke sig om. Vi lever i en tid hvor alt går utroligt hurtigt og vi får ofte ikke tid til at tænke os om. Så tænk før du handler gælder også når du vælger din tøjstil.

Daily Paper Clothing Danmark i Onkel P herrebutik, her finder du et stort udvalg fra Daily Paper Clothing nyheder og Daily Paper Clothing udsalg som typisk er Daily paper Clothing leftovers.  Vi er meget stolte af at kunne præsenter det edgy streetwear mærke til dig i vores butik ligger i hjertet af Odense centrum, Klaregade 10.