Daily Paper

Daily Paper Clothing er flot farverigt streetwear med skarpe udtryk fra den hollandske designer team.

Flotte t-shirts med print som f.eks. "COLLECTIVE YOUTH", "JOIN US" og "BE VIGILANT". Disse print med lettere retro skrift har du også på oversize Daily Paper sweatshirts.

Daily Paper tøj har street appeal og Daily Paper tøjmærket er bestem et af de mærke som vi kommer til at se meget mere af i Danmark.

Sorter stigende

10 vare(r)

Sorter stigende

10 vare(r)

En ny stjerne i sporty street look!

Det sporty urban-look er i den grad på mode, når det gælder vores tøj. Det sporty look har indtaget modeverdenen de sidste par å. Sneakers, joggingbukser, hoodies mm. ses overalt i både mode- og gadebilledet. Moden og sporten er efterhånden gået hen og blevet en symbiose, der er svær at skille ad igen. Det er dermed også vigtigst at have det Hollandske mærke Daily Paper for øje.

Historien omkring Daily Paper modehuset

Daily Paper blev grundlagt i 2010 af tre kammerater, Husseun Suleiman, Jefferson Osei og Abderrahmane Trabsini, som alle er af afrikansk afstamning der kom til Holland som immigranter. At afrikanske immigranter kan blive modeikoner er en succeshistorie som der bliver talt meget om i Amsterdam og ikke kun i modeverdenen

Daily Paper afspejler dermed også de tre grundlæggeres afrikanske rødder, hvilket særdeles kommer til udtryk via. brandets farverige farvevalg og mønstre. Størstedelen af inspiration til deres kollektioner finder de i den afrikanske kultur godt mixet med vestlig streetkultur.

Et urban street mode brand

Daily Paper Brandet er et mode- og streetwear brand, som skaber et utrolig edgy og sporty look, som dermed passer perfekt ind i den nuværende mix and match trend.

Daily Paper tøj har altså en utrolig behagelig og afslappet pasform, som skaber det edgy og sporty 80’er look. Daily Paper Brandet har indgået samarbejde med forskellige brands her i blandt sportsbrandet PUMA: PUMA x Daily Paper Spring, hvilket atter understreger modens og sportsverdens symbiose via farver og mønstre i en kombination med PUMAs rene linjer. PUMA samarbejdet er bare et af mange, og der er mange flere på vej.

Kvaliteten er hel i top.

Kvaliteten er ikke altid helt på plads fra mange yngre street brands, hvem er ikke blevet skuffet over at designer tøjet ikke holder mange gange i vaskemaskinen før at det mister udtrykket og bare ligner en billig trøje købt på udsalg i en turist butik på din sidste sommerferie rejse.

Daily Paper designerne ikke går hverken på kompromis i tøj designet og designerne går linen ud når det gælder tøj komfort og kvalitet. Daily Paper bruger kvalitets materialer f.eks. er Daily Paper hoodies lavet af 35 % rent og blødt bomuldsstof og 65 % polyester. 

Oversize designer tøj 2018 fra Holland

Daily Paper overdele har alle en behagelig pasform i et oversize snit. Som en del af street kulturen hvor oversize hættetrøjer, oversize sweats og oversize t-shirts blødt bomuldsstof er et most.

Du bygger dit street look ved at bære tøj lag på lag, hvor med Daily Papers byggeklodser giver dig et væld af kombinationer til dit personlige street look.

Gadens uniform - Tracksuit look

Daily Paper tracksuits giver dig mange muligheder. Er du til en nedtonet short farvet tape logo track buks og jakke som er lavet af blødt polyesterstof og har en afslappet jogger pasform. Eller er du ikke bange for at blive set er en gul track buks og track jakke med grå reflexer og skrift på ryggen "Be Viligant" så er det tegn på rigtig god tøjstil.

Skriften på tøjet - Råb hvad du tænker

Du skal ikke være bange for at sige hvad du tænker. Det som du siger skaber din identitet og vær ikke bange for at vise det uden på tøjet. Daily Papers streetwear tøj har stærke udtryk som måske får andre til at stoppe lidt op og tænke sig om. Vi lever i en tid hvor alt går utroligt hurtigt og vi får ofte ikke tid til at tænke os om. Så tænk før du handler gælder også når du vælger din tøjstil.

Daily Paper er altså et brand, der er kommet for at blive, og vi i Onkel P herrebutik er meget stolte af at kunne præsenter det edgy streetwear mærke til dig i vores butik ligger i hjertet af Odense centrum, Klaregade 10.