Anerkjendt

"Thoughts of Denmark" fra Anerkjendt mærket er en tøj i rene linier med lidt kant men ikke for meget. Anerkjendt tøj passer perfekt til den danske mand med god længde og afslappet pasform.

Har du spørgmål omkring Anerkjendt tøj er du velkommen til at ringe på 53 51 41 51

Sorter stigende

1-36 of 40

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

1-36 of 40

Side:
  1. 1
  2. 2

Historien om tøjmærket ANERKJENDT

Ideen til Anerkjendt tøj startede i Danmark som et streetwear-mærke i 2011. Men selv om Anerkjendt tøjet er dansk så handler det for Anerkjendt om at finde inspiration i hele verden men også i nær det danske. Det er således et mærke med lidt kant men ikke for meget kant. Anerkjendt er til tider ikke bange for at nytænke i valget af farver og kombinationer. Dog er der ingen tvivl om at Anerkjendt er dansk design i snit og stilretning.

Hvad er Anerkjendt tøj?

Anerkjendt tøjmærket tilbyder et bredt udvalg af casual herretøj i et tøj snit til den danske mand med god længde. I Onkel P butikken finder du Anerkjendt bukser, Anerkjendt sweatshirts, anerkjendt skjorter, anerkjendt t-shirts og anerkjendt jakker. Så du kan købe et helt Anerkjendt tøj sæt i Onkel P butikken men du finder let en strik som passer til resten af dit tøj.

Anerkjendt tøj er ikke dyrt, således koster en flot anvendelig skjorte kune kr 400-500 kr og en simpel sweat eller klassisk strik fra Anerkjendt koster også kun kr. 400 - 600. Med anerkjendt få du rigtgit meget for dit gave budget eller hård optjendte penge.

Men Anerkjendt heretøjet kan du let kombinere det med mange andre mærker pga. at det ofte "simple" design. anerkjendt skjorte og anerkjendt t-shirts er spændende og her fra 2020 finder du et ekstra stort udvalg i Adnderkjendt Odense butikken hos Onkel P, Klaregade 10, 5000 Odense C.

Selv om Anerkjendt kalder sig et street mærke er det til tider også lidt dansk nostalgi i deres design. Dette skyldes måske at de finder både inspriation områder som Berlins undergrund, Camden Market i London eller Amsterdams gader, men også fra en tur på en dansk skaterpark.

Men det virker faktisk ret godt og passer helt fint den måde de flest danske mænd tænker og ser verden på. 

Anerkjendt innovative and responsible

Anerkjendt mærker er bæredygtige, de er alle fremstillet af ACID free paper og fremstillet ved brug af 100% grøn energi. Derudover er anerkjendt polyester mærker fremstillet i genbrugs polyester. 

Så Anerkjendt tøj er dansk og er semit bæredygtig fremstillet. Fra vores seneste besøg hos Anerkjendt høre vi at mere bæredygtig tøj fremstilling er på vej.

Et spændende mærket til a supplere gardaroben, så besøg Onkel P butikken i Odense Klaregade 10, her finder du i den fysiske butik et stort udvalg af anerkjendt tøj i Odense. Få Anerkjendt tøj leveret til din dør gratis ved at bestille i Onkel P´s onlinebutik eller ved at ringe på 53514151.

Køb Anerkjendt skjorter, Anerkjendt bukser, Anerkjendt jakker i Onkel P butikken Odense hvor du finder stort udvalg i årstidens farver. Det beste ved Anerkjendt at du får rigtig meget for dine penge, så et godt og sikker køb.