Ackite

ACKITE ET FASHION BRAND - HVOR ALT ER SORT OG HVIDT
Sorter stigende

19 vare(r)

Sorter stigende

19 vare(r)

ACKITE ET UNGT FASHION-BRAND I SORT OG HVIDT

Ackite er et århusiansk baseret fashionbrand, etableret i efteråret 2016. Mærket er skabt ud fra visionen om at lave styles, der skiller sig ud fra mængden uden at gå på kompromis med et stilrent og lækkert design. Navnet er skabt fra den sidste del af ordene black og White og hele deres første to kollektioner  omhandler kun disse to farver. Designer Morten Rasmussen der er designeren og skaberen af mærket udviser et stort talent indenfor modebranchen. Han formår at skabe en hel kollektion af de flotte deisgns og kun i sort og hvid. På en simpel og tidsløs måde følger tøjet trenden og skaber dets eget publikum. Hos Onkel P har vi kunder der kommer igen efter det lækre design.Det danner tydeligt ramme for ungdommen idag.

Amour er Ackite´s helt nye kollektion som er inspireret af "At elske" eller "Love" - En forårs kollektion der hylder individet og anderkender os som stærke individualister. Vi er skabt til fremtiden. En kollektion der tror på fremtiden og som sætter fokus på de unge som de er. Samtidig med at amour er på banen og individualiste, så understreger Ackite med sit design at individualsietn elsker verden og de tager sig af hinanden. Vi elsker hinanden og det håber vi verden mærker.

Onkel P butikken i Odense er der hvor du finder stort udvalg af Ackite fashion og Ackite tøj,  du finder hos os Ackite klassikerer og Ackite nyheder af blandt andet de tidsløse  Ackite t-shirts som er både med lange og korte ærmer, Ackite Zip skjorten med kina krage, Ackite sweatshirts og Ackite hoddies og ikke mindst den populære sweatshirt White Slizer fra Ackite. Også Ackite overtøj er kommet i kollektionen fra 2018 både i en Ackite læder jakke i sort og hvid farve til et flot næsten 80'er inspireret look, samt en dynjakke med hætte som er fantasktisk til at fulende dit Ackite look.

Ackite bomuld tøj og skind jakker er nu bæredygtigt produceret efter Global Organic Texitle Stadard Ecology & Social Responsivitiy også kaldet GOTS. Samt Ackite dun jakker bruger kun ande og gåse dun som har certificeret dyrevelfærd erfter RDS - Responsible down Standard.

Det samlede udtryk i de forskellige styles er minimalistisk og grafisk og noget man ikke har set før. Det er et underspillet udtryk men samtidig modigt og med et kraftfuldt udråb til natklubberne. Netop derfor synes vi, at Ackite er værd at følge fremover! Kom ind i butikken på Klaregade 10, 5000 Odense C eller besøg os på onkelp.dk