Tasker

Læder tasker som du kan bruge til sport, arbejde eller skole. Flottet kvalitets tasker i Odense med stort udvalg i både vores fysiske butik og webshoppen. Pris match på Saddler tasker, så finder du den samme taske billigere i en anden webshop så matcher Onkel P herrebutik prisen.
Sorter stigende

14 vare(r)

Sorter stigende

14 vare(r)

Læder tasker fra Saddler er til herrer og damer, dvs. de er unisex.

Alle har brug for tasker og smag er forskellig, nogle herre kan godt lide store tasker og andre de mindre tasker. Der findes mange typer af tasker og ofte er de lavet til et specielt formål.

Hos Onkel P butikken i Odense er vi vilde med tasker i mange farver og størrelser,  vi har sorte tasker, brune tasker og mange andre farver tasker. Tasker kommer i forskellige former ofte grundet formålet med tasken. F.eks er en bowlingtaske rund og en computer taske firkantet så de passer til formen på det taskens funktion er. En computer taske har til formål at beskytte den bærbare computer i tasken mod stød og ridser når den bliver transporteret. Så du skal vælge din taske udfra det du skal brude den til og ikke udfra om de er mest til runde,  aflange tasker og firkantende tasker.

Du kan købe Danmarks mest sælgende computer taske fra Saddler, vi har læder skulder tasker, weekend tasker, læder rygsække og læder toilet tasken når du skal ud og rejse eller på besøg hos en ven eller kæresten. Computer taskerne hos Onkel P kommer i forskellige størrelser, den ene er super praktisk til din PC eller MAC og den anden har lidt ekstra plads så du også har til madpakken eller sportstøjet.

Skulder taskerne er ikke kun praktisk på vej til skolen eller arbejde, men også når man skal ferie eller på weekend ophold sammen med venner og familie. Weekendtasken Åre er ideel når du skal have lidt mere med end din MAC og en tandbørste og du gerne vil have en taske der udstråler lidt mere stil end sportstasken. Åre tasken i midbrown eller SDLR Åre i sort farve kan også blive brugt til en rejse taske. Eller hvad den lækre læder rygsæk Palermo som passer til en 15" MAC samt bøgerne ideal når du cykler i skole eller på arbejde. Der er intet som lækre tasker og Onkel P har kvalitets tasker fra Saddler of Scandinavia i kernelæder der holder i mange år. Onkel P elsker bare tasker og sender fra vores butik i Odense hurtigt, gratis indpakning, gratis ombytning.

Onkel P har også lækre fra andre mærker så du finder altid noget der passer lige dig og dit taske behov.