Tasker

Kvalitets læder tasker som du kan bruge til arbejde, skole, rejser og sport. I Onkel P butikken finder du de flottet kvalitets tasker i Klaregade 10, 5000 Odense med stort udvalg i både vores fysiske butik og på webshoppen. 

Kom in i Onkel P butikken og prøv din nye taske, selv om vi er en herrebutik har vi en del piger som også køber de flotte tasker vi har på hylderne i Onkel P butikken.

Ring direkte til Onkel P butikken hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning på tel: 53514151

Sorter stigende

5 vare(r)

Sorter stigende

5 vare(r)

Læder tasker fra Saddler er til herrer og damer

Alle har brug for tasker og taskesmag er forskellig, nogle herre kan godt lide store tasker og andre de mindre tasker. Der findes mange typer af tasker og ofte er de lavet til et specielt formål.

Hos Onkel P herrebutikken i Odense har vi mange års erfaring med salg af herretasker mange prisklasser, men kvalitet er vigtig så den kan vi altid stå inde for.

Tasker kommer i rigtig mange farver men når vi taler herretasker så er farverne ofte konservative, som sort, brun eller blå, og således mere afdæmpet, det er ofte mere vigtigt at den er en praktisk herretaske.

Tasker kommer i forskellige former ofte grundet formålet med tasken. F.eks er en bowlingtaske rund og en computertaske firkantet så de passer til formen på det taskens funktion er.

En computertaske har til formål at beskytte den bærbare computer eller mac i tasken mod stød og ridser når den bliver transporteret. Så du skal vælge din taske udfra det du skal bruge den til og ikke udfra om de er mest til runde,  aflange tasker og firkantende tasker. Når du vælger computertaske må der gerne være pratisk. 

Computertaskerne hos Onkel P kommer i forskellige størrelser, men alle er perfekte til din bærbare computer eller MAC, nogle computertasker har oven i købet lidt ekstra plads så du også har til madpakken eller sportstøjet.

 

I Onkel P butikken kan du købe Danmarks mest sælgende computertaske fra Saddler, vi har læder skulder tasker, weekend tasker, rejsetasker, rygsække i læder eller kunstof, maskuline læder toilet tasker når du skal ud og rejse eller på besøg hos en ven eller kæresten.

Skulder taskerne er ikke kun praktisk på vej til skolen eller arbejde, men også når man skal ferie eller på weekend ophold sammen med venner og familie. Weekendtasken Åre er ideel når du skal have lidt mere med end din MAC og en tandbørste og du gerne vil have en taske der udstråler lidt mere stil end sportstasken. Åre tasken i sort farve kan også blive brugt til en rejse taske. Eller hvad den lækre læder rygsæk SDLR Palermo som passer til en 15" MAC samt bøgerne ideal når du cykler i skole eller på arbejde. Der er intet som lækre tasker og Onkel P har kvalitets tasker fra Saddler of Scandinavia i kernelæder der holder i mange år.

Onkel P elsker bare tasker og sender fra vores fysikebutik i Odense hurtigt, gratis indpakning, gratis ombytning.

Rygsæk og små tasker fra Daily Paper 

Søger du en rygsæk i et mere street look bør du se på vores udvalg af tasker og rygsække fra det hollandske streetmærke Daily Paper. Her finder du flotte tasker i kunst materialer og med mange rum og flotte detaljer. Så har du brug for en rygsæk til din skitur eller på skaterbanen med et fedt look, så er en daily paper rygsæk et sikker valg. Der er både plads til computeren også plads til skiftetøj eller hvis du skal i gym. 

Manbag, money bag og små tasker er blevet populære hos mange mænd. Her har du plads til mobil, nøgler og personlige ejendele. En sådan taske er perfekt hvis du ikke gider slæbe en stor taske med og ikke har lyst til at proppe bukselommerne. Det er også en perfekt festivals taske eller taske til når du skal på stranden eller indkøb.

Rygsæk fra Pasa Bags

Hvad er den perfekte rygsæk? Det spørgsmål spurgte to fra CBS deres medstuderende. Resultatet blev Pasa rygsækken som er en rigtig gennemført rygsæk med mange forskellige rum til formål. Computeren vil ligge velpolstret i sit eget rum og rum til nøgler, telefon og en masse fine rum. 

Onkel P har også lækre fra andre mærker så du finder altid noget der passer lige dig og dit taske behov.