Solbriller

Solbriller til herre finder du i Onkel P butikken Odense. Du finder et stort udvalg af solbriller i butikken fra kr. 269,. Solbriller er fra Dine Briller og Legends.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Solbriller 

Solbrillen er den ideelle accessory  - ikke bare ser den klassiske accessory cool ud, den spiller også en vigtig rolle i beskyttelsen af dine øjne. Hos Onkel P fører vi solbriller fra det danske mærke Legends. Kendetegnene for mærkets solbriller er deres retro og tidsløse look, som holder sæson efter sæson. Der er tale om kvalitetssolbriller, alle lavet i originalt zeiss glas og med 100 % UV beskyttelse.

Legends solbriller

 Hos Onkel P fører vi solbriller fra det danske herre mærke Legends. Legends startede i København i 2013 og er inspireret af de afslappede vibes fra det sydlige Californien mixet med et simpelt og stringent skandinavisk look. Legends' solbriller findes i forskellige modeller og farver, og vi kan derfor garantere, at der også er en model til netop din hovedform og stil. 

 Alle Legends solbrillerne er lavet i originalt zeiss glas med 100 % UV beskyttelse, og hver model er holdt i en retro og tidløs stil, der gør dem moderigtige og up-to-date. Alle vores solbrillestel er nikkelfri da vi vil være sikker på at du ikke bliver ramt nikkelallergi og får grimme udslæt når netop gerne vil ud i solen og vise dig frem.

Sidst men ikke mindst er solbrillerne billige, og vi kan derfor garantere en kvalitetsbrille til en fornuftig pris. Tøv ikke med at kontakte os, og vi vil hjælpe dig med at finde den helt rigtige solbrille til netop dig.

Når du skal købe en solbrille, er det vigtigt, at du tager din hovedform i betragtning, så du ender  med en model, der sidder ordentligt og hermed både klæder dig, og også beskytter dine øjne optimalt. Skriv hvis du har nogle spørgsmål, og vi vil hjælpe med at finde den helt rigtige solbrille til netop dig. Nu er der ikke andet end at komme afsted og nyde noget D-vitamin!

Sommeren nærmer sig og hos Onkel P står vi klar med solbrillerne! Der er to eller tre ting du skal have med dig på solskins dage og solbriller ligger helt klart på toppen af den liste. Det er bevist at solskin kan forudsage hovedpine og migræne hos nogle personer, dette kan solbriller reducere samtidig med de blokerer diverse skidt i luften der kan skade synet.

Onkel P tilbyder forskellige Legends solbriller bla. i Cancum, Macau eller Tulum fra LEGENDS. Så ikke nok med de beskytter dine øjne og hjælper dig med at kunne fokusere i solen, så er der noget ekstremt stilfuldt over en person der bærer fede solbriller, som en bonus kan man kigge på folk uden der opstår ubehagelig øjenkontakt, til de let påklædte sommerdage.