Slips

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

SLIPS IT'S ALL IN THE DETAIL

Accesories er og bliver en essentiel del af enhver garderobe. Tilbehør som bælter, strømper, hatte og huer giver kontrast og personlighed til et outfit og får dig til at skille dig ud fra mængden. Hos OnkelP har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og det gælder også for vores accessories. Det skal være lækkert at handle accessories hos os!

MODERNE NYFORTOLKNING Hos Onkel P forhandler vi slips af designer Kamilla Rasmussen, som er kendt for sine slips og butterflys i lækre kvaliteter og simple snit. Kamilla Rasmussens design er moderne med et twist i form af spændende farver og mønstre. Nyfortolkningerne gør slipsene velegnet til både hverdag og fest. Blomster, som ses meget i modebilledet i øjeblikket blandt andet hos mærker som Gucci, er et af de typiske træk fra den danske designer.

SUIT ELLER JEANS OG SNEAKERS Det behøver ikke at være formelt at gå med slips. Sæt det sammen med en skjorte, jeans og et par sneakers for et uformelt look. Hvis du vil gå hele vejen, er det selvfølgelig frem med det klassiske suit. Det vil skabe en flot kontrast sat sammen med det tynde moderne slips fra Kamilla Rasmussen.