Slips

Sorter stigende

8 vare(r)

Sorter stigende

8 vare(r)

SLIPS IT'S ALL IN THE DETAIL

Accesories er og bliver en essentiel del af enhver garderobe. Tilbehør som bælter, strømper, hatte og huer giver kontrast og personlighed til et outfit og får dig til at skille dig ud fra mængden. Slips kan du købe i forskelle tykkelser og forskellige materialer. Hos OnkelP har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og det gælder også for vores accessories. Det skal være lækkert at handle accessories hos os!

MODERNE NYFORTOLKNING Hos Onkel P forhandler vi slips af designer Kamilla Rasmussen, som er kendt for sine slips og butterflys i lækre kvaliteter og simple snit. Kamilla Rasmussens design er moderne med et twist i form af spændende farver og mønstre. Nyfortolkningerne gør slipsene velegnet til både hverdag og fest. Blomster, som ses meget i modebilledet i øjeblikket blandt andet hos mærker som Gucci, er et af de typiske træk fra den danske designer.

Slip fra danske herretøjs producent Suit fremstillet sine slips i Italien. Det gør de fordi Italien har sans for smart design slips men også kender til at fremstille slips i høj kvalitet.

SUIT ELLER JEANS OG SNEAKERS Det behøver ikke at være formelt at gå med slips. Sæt det sammen med en skjorte, jeans og et par sneakers for et uformelt look. Hvis du vil gå hele vejen, er det selvfølgelig frem med det klassiske suit. Det vil skabe en flot kontrast sat sammen med det tynde moderne slips fra Kamilla Rasmussen.