Punge

Sort udvalg af herre punge fra SDLR, Saddler leather walllets i høj kvalitet.
Sorter stigende

12 vare(r)

Sorter stigende

12 vare(r)

Punge IT’S ALL IN THE DETAIL

Accessories er og bliver en essentiel del af enhver garderobe. Tilbehør som bælter, strømper, hatte og huer giver kontrast og personlighed til et outfit og får dig til at skille dig ud fra mængden. Hos Onkel P har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvalitet, og det gælder også for vores accessories. Det skal være lækkert at handle accessories hos os!

GOD KVALITET OG LÆKKERT DESIGN til herre pungen er vigtigt så du kommer til at bruge den igen og igen – op af tasken, ned i tasken, op af lommen, ned i lommen. Når man skal anskaffe sig en ny pung, er det altså altafgørende, at der er tale om god og slidstærk kvalitets pung. Pungen skal være praktisk og ikke mindst anvendelig. Hos Onkel P er vi af den overbevisning, at god kvalitet og lækkert design ikke udelukker hinanden, men derimod går hånd i hånd. Vi forhandler punge fra det svenske mærke Saddler. En klasisk herre pung skal passe i forlommen på dine jeans , i inderlommen på din blazer eller i dine jakke. Det skal den fordi et er sikre steder hvor du kan mærke at du har pungen på dig og en tyv ikke så let kan få fat i den. 

Saddler er kendt for sit unikke lædertilbehør og laver foruden herre læder punge også bælter, computertasker og toilettasker. Fælles for Saddlers produkter er det tidsløse og rustikke look. Jo mere du bruger din Saddler pung, desto flottere bliver den. Patinaen tilføjer personlighed. Den har derfor godt af at blive brugt, og det er ifølge os et af de vigtigste kriterier ved en god pung!

SHOP PUNG MED GOD SAMVITTIGHED Vores punge er alle lavet i 100% rustik kernelæder og fås i de klassiske farver sort og brun. Lædder pungen vil kun blive flottere med årene når den får noget patinal så der er tydelige tegn på at det er din pung. Hvad end du går med mønter og pengesedler eller udelukkende sværger til kort, så har vi pungen til dig. Hos Onkel P butikken i Odense kan du således finde både den traditionelle rummelige pung og mindre punge.

Når du vælger din pung skal du gøre det udfra dit behov. Du skal spørge dig selv hvad vil du bruge den til? Skal du bruge en pung som giver dig mulighed for at holde pengeseddler, kredit kort og mønter. Så kan SDLR Emil pungen i sort eller brun farve være en god mulighed, men vi også mange anndre punge til flere behov. Mange vælger en pung som kun holder kort også kaldet en kortholder. Often har en koldholder pung plads til mange kreditkort, kørekort, sygesikringsbeviset og bezinkortet. Vi bruger efterhånden mindre og mindre pengeseddler og mindre mønter så det er vitigt at plads til sine plastik kort i pungen. Du finder blant andet en lækker lille skindpung fra Saddler Southalls i Onkel P butikke i Odense. 

Udover at Saddlers produkter er lækre, så kan du også med god samvittighed shoppe løs af deres mange styles. Saddler kontrollerer nemlig, at leverandører og deres materialer overholder de strenge krav til kvalitet og social ansvarlighed. Saddler følger UN’s menneskerettighedserklæring og OECD’s retningslinjer. Derudover går de ind for bæredygtighed og miljøvenlig produktion. -

Dine mønter skal holdes sikkert på plads i en ordentlig pung, som er i højeste kvalitet og designet til den moderne gentleman med plads til alle hverdagens kort og lignende. √ Tjek vores store udvalg ud og find din favorit.