Punge

Sort udvalg af herrepunge og kortholdere i kernelæder fra SDLR, Saddler of Scandinavia. Kvalitets pengepung til herre.
Sorter stigende

7 vare(r)

Sorter stigende

7 vare(r)

Pengepunge til herre

Accessories er og bliver en essentiel del af enhver garderobe. Tilbehør som bælter, strømper, hatte, huer og en herrepung giver kontrast og personlighed til et outfit og får dig til at skille dig ud fra mængden. Hos Onkel P herrebutik har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvalitet, og det gælder også for vores punge til herre. Det skal være lækkert at handle accessories til herre hos Onkel P herrebutik!

GOD KVALITET OG LÆKKERT DESIGN til herre pungen er vigtigt så du kommer til at bruge den igen og igen – op af tasken, ned i tasken, op af lommen, ned i lommen. Når man skal anskaffe sig en ny pung, er det altså altafgørende, at der er tale om god og slidstærk kvalitets pung. Pungen skal ogs[ være praktisk og ikke mindst anvendelig. Hos Onkel P er vi af den overbevisning, at god kvalitet og lækkert design ikke udelukker hinanden, men derimod går hånd i hånd. Vi forhandler pengepunge til herre fra det svenske mærke Saddler. En klasisk herre pung skal passe i forlommen på dine jeans , i inderlommen på din blazer eller i dine jakke. Det skal den fordi et er sikre steder hvor du kan mærke at du har pungen på dig og en tyv ikke så let kan få fat i den. 

Saddler er kendt for sit unikke lædertilbehør og laver foruden herre læder punge også bælter, computertasker og toilettasker. Fælles for Saddlers produkter er det tidsløse og rustikke look. Jo mere du bruger din Saddler pung, desto flottere bliver den. Patinaen tilføjer personlighed. Den har derfor godt af at blive brugt, og det er ifølge os et af de vigtigste kriterier ved en god pung!

SHOP PUNG MED GOD SAMVITTIGHED Vores punge er alle lavet i 100% rustik kernelæder og fås i de klassiske farver sort og brun. Lædder pungen vil kun blive flottere med årene når den får noget patinal så der er tydelige tegn på at det er din pung. Hvad end du går med mønter og pengesedler eller udelukkende sværger til kort, så har vi pungen til dig. Hos Onkel P butikken i Odense kan du således finde både den traditionelle rummelige pung og mindre punge.

Kortholder eller pengepung

Når du vælger en pung eller kortholder til mænd skal du gøre det udfra det behov der er. Du skal spørge dig selv hvad  skal den bruges til? Skal du bruge en pung som giver dig mulighed for at holde pengeseddler men også kredit kort og mønter. I stigende grad er der flere herre som kun vælger en kortholder (en pung som kun holder kort). Often har en koldholder pung plads til mange kreditkort, kørekort, sygesikringsbeviset og bezinkortet. En herre kortholder pung er ofte meget praktisk da da den ikke fylder så meget og let kan være i forlommen på bukserne eller i inderlommen på jakken uden at det fylder for meget. 

Vi bruger efterhånden ikke pengeseddler og mønter så ofte og i stedet er det mere vigtigt med plads til sine plastik kort i pungen. En læder pung vil med årene få patina hvilket går at din pung bliver personlig og flot.

Herrepunge i Odense

I Onkel P finder du et stort udvalg af herre pengepunge og kortfoldere i høj kvalitet som kan holde i mange år i Onkel P herrebutikken i Odense. En herre pung er den perfekte gave til til den unge mand men også den modne herre. også 

Udover at Saddlers produkter er lækre, så kan du også med god samvittighed shoppe løs af deres mange styles. Saddler kontrollerer nemlig, at leverandører og deres materialer overholder de strenge krav til kvalitet og social ansvarlighed. Saddler følger UN’s menneskerettighedserklæring og OECD’s retningslinjer. Derudover går de ind for bæredygtighed og miljøvenlig produktion. -

Dine mønter skal holdes sikkert på plads i en ordentlig pung, som er i højeste kvalitet og designet til den moderne gentleman med plads til alle hverdagens kort og lignende. √ Tjek vores store udvalg ud og find din favorit.