Punge

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Punge IT’S ALL IN THE DETAIL

Accessories er og bliver en essentiel del af enhver garderobe. Tilbehør som bælter, strømper, hatte og huer giver kontrast og personlighed til et outfit og får dig til at skille dig ud fra mængden. Hos Onkel P har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvalitet, og det gælder også for vores accessories. Det skal være lækkert at handle accessories hos os!

GOD KVALITET OG LÆKKERT DESIGN Pungen bruger vi igen og igen – op af tasken, ned i tasken, op af lommen, ned i lommen. Når man skal anskaffe sig en ny pung, er det altså altafgørende, at der er tale om god og slidstærk kvalitet. Pungen skal være praktisk og ikke mindst anvendelig. Hos Onkel P er vi af den overbevisning, at god kvalitet og lækkert design ikke udelukker hinanden, men derimod går hånd i hånd. Vi forhandler punge fra det svenske mærke Saddler.

Saddler er kendt for sit unikke lædertilbehør og laver foruden punge også bælter, computertasker og toilettasker. Fælles for Saddlers produkter er det tidsløse og rustikke look. Jo mere du bruger din Saddler pung, desto flottere bliver den. Patinaen tilføjer personlighed. Den har derfor godt af at blive brugt, og det er ifølge os et af de vigtigste kriterier ved en god pung!

SHOP PUNG MED GOD SAMVITTIGHED Vores punge er alle lavet i 100% rustik kernelæder og fås i de klassiske farver sort og brun. Hvad end du går med mønter og pengesedler eller udelukkende sværger til kort, så har vi pungen til dig. På online shoppen kan du således finde både den traditionelle rummelige pung og southhalls. Udover at Saddlers produkter er lækre, så kan du også med god samvittighed shoppe løs af deres mange styles. Saddler kontrollerer nemlig, at leverandører og deres materialer overholder de strenge krav til kvalitet og social ansvarlighed. Saddler følger UN’s menneskerettighedserklæring og OECD’s retningslinjer. Derudover går de ind for bæredygtighed og miljøvenlig produktion. -

Dine mønter skal holdes sikkert på plads i en ordentlig pung, som er i højeste kvalitet og designet til den moderne gentleman med plads til alle hverdagens kort og lignende. √ Tjek vores store udvalg ud og find din favorit.