Hatte & huer

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hatte og huer, vi har alle typer og farver der passer dig. Accesories er og bliver en essentiel del af enhver garderobe.

Tilbehør som bælter, strømper, hatte og huer giver kontrast og personlighed til et outfit og får dig til at skille dig ud fra mængden. Hos OnkelP har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvalitet, og det gælder også for vores accessories. Det skal være lækkert at handle accessories hos os! Hatte og huer hører ikke mere kun vinteren og efteråret til. Nærmere tværtimod. De fashionable hovedbeklædninger har efterhånden sat sig godt og grundigt fast i modebilledet og trendsættere som Pharrell Williams og David Beckham er bare nogle af de foregangsmænd, der har givet hatten og huen et skub i den moderigtige retning.

FASHION STATEMENT Hatten og huen er gået fra at være udelukkende praktisk til nu at være en af de helt store fashion statements. Ved at tilføje en hat eller en hue til dit outfit er du ikke kun praktisk, hvad angår skygge for solen eller lidt ekstra varme i de kolde måneder. Du har også mulighed for at give et helt nyt udtryk til dit outfit. Og så sætter du tilmed også fokus på dit ansigt.

NØGEN UDEN HAT Indtil for ca. 60 år siden var hatten et af de vigtigste beklædningsstykker, et menneske kunne bære. Nok mest af alt fordi den var med til at afspejle, hvilken samfundsklasse man tilhørte. Dens reelle gennembrud fandt sted i 1600-tallet. Hatten blev mere og mere udbredt, og i starten af 1900-tallet blev en mand faktisk betragtet som nøgen, hvis ikke han havde hat på. Lige så almindeligt som det var at tage sko på, ligeså almindeligt var det at tage sin hat på, inden man gik ud ad døren. Sådan er det ikke helt mere. Med designere som Coco Chanel og Dior udviklede hattens status sig nemlig efterhånden til at være det, som den er i dag – et bevidst modevalg og det både for kvinder og mænd. Gennem tiden er der mange inden for den kreative branche, der har taget hatten til sig. Bare se James Bond, Frank Sinatra, Michael Jackson og Johnny Depp. Ja, listen er lang.

HUE OG BEANIE. Den klassiske beanie er populære. Hos Onkel P forhandler vi beanies fra Filippa K og Foret. Begge mærker er kendte for lækre kvaliteter, Super flotte farver og klassisk udtryk. Beanies er holdt i neutrale nuancer, så de er nemme at matche med resten af dit outfit for et fuldendt look. Og så er de anvendelige, hvad enten du skal på job, uni, i skole eller til fest. Se det store udvalg hos Onkel P og find din favorit hat eller hue fra et af vores lækre brands.