Butterfly

Butterfly til hverdag og fest fra Kamilla Rasmussen og Suit. Vi har mange flere i Onkel P butikken i Odense end vi viser på nettet.
Sorter stigende

7 vare(r)

Sorter stigende

7 vare(r)

Butterflys - IT’S ALL IN THE DETAIL

Accesories er og bliver en essentiel del af enhver garderobe. Tilbehør som bælter, strømper, hatte og huer giver kontrast og personlighed til et outfit og får dig til at skille dig ud fra mængden.

Hos OnkelP har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvalitet, og det gælder også for vores accessories. Det skal være lækkert at handle accessories hos os!

FRA GALLA TIL HVERDAG. Flere og flere tager butterflyen til sig, og den har for længst overhalet slipset indenom. Den dekorative sløjfe er gået fra udelukkende at være en del af gallagarderoben til at være en accesorie, der nu er hyper moderne, og som bruges af unge drenge og mænd til både hverdag og fest.

Hos OnkelP forhandler vi butterflys af designer Kamilla Rasmussen og Suit. Hos os finder du bl.a. den friske orange, den naive med prikker og så selvfølgelig den klassiske i sort. Vi har selvbinder butteflys og klude der matcher til. Der er noget for enhver smag.

PRIKKEN OVER I’ET. Butterflyen pifter din hverdagsskjorte op og giver dit outfit et festligt touch – en god kontrast til den ellers stilrene skandinaviske garderobe, som vi i øjeblikket ser meget af i gadebilledet. Ifør dig en skjorte, jeans, et par chuncky støvler, en cardigan og sæt så prikker over i’et med en butterfly. Eventuelt hold dit outfit i neutrale nuancer så som sort, grå, hvid og brun og vælg så en af de farverige butterflys hos OnkelP – det giver en effektfuld kontrast! Vi viser gerne hvordan du binder din butterfly og hvordan den sidder perfekt!