Bælter

Stort udvalg af bælter til drenge og herrebælter i mange bælte farver, bælte materialer og bælte længder.
Sorter stigende

14 vare(r)

Sorter stigende

14 vare(r)

Livrem til Herre i Onkel P butikken Odense.

Bæltet er for mange mænd blevet en måde at vise omverdenen at man har stil og for nogle direkte blevet et status symbol. Men det er et ret ny fænomen, da herre bæltet tidligere kun han de en rent partisk funktion, nemlig at holde bukserne oppe. Bæltet gør at bukserne altid sidder rigtigt og på det sammesteds omkring livet.

Spændet på et bælte er vigtigt for mange mænd, du har sikkert set cowboys store bælte spænder, eller et "H spænde" er let genkendelig som et Hermes bælte.  Med det er vigtigste for Onkel P er bælte kvaliteten er i top og bæltet er behageligt at have på. Du finder dog først ud af at det er et kvalitets bæte når du har brugt det i mange år og læderet kun er blevet flottere med din personlige bælte patina.

Nogle bælter har vendbare bælte spænder således har du et 2 i 1 bælte da bæltet er forskellige farver, den ene side kan f.eks. være sort hvor den anden side er brunt. 

Der findes mange typer bælter til mænd og Onkel P har et stort udvalg der har et tilfældes at de har all er i høj kvalitet fra mærket Saddler. Bælterne laves ofte i læder eller i forskellige farver med huller. Et herre læderbælte er på mange måder klassik i en 3 cm bredde, men du kan også køb brede bælter og smalle bælter  (som var populært i 1980'erne). Herre skindbælterne er oftest i sort farve men også i forskellige varianter a brunt skind. Skindbælterne hos Onkel P er kerneskinds bælter fra SDLR så kvaliteten er helt på plads. Ruskinds bælter i blå eller brun farve er også blevet et populært valg som jeans bælte eller chinos bælte.

Flettet skindbælte har Onkel P butikke også i sort og brun farve. Et fletbælte har den fordel at det ikke har fast hulder.

Stæk bælte eller textil bælder er også blevet populært som fest bælte, konfirmations bælte og bare et belte du kan blive ved med at bruge også efter en fest. Og så er det et pratisk bælte uden de faste huller og det kan holde i mange år.

Om du sølger bælte til jeans hvor et klassik læderbælte, et flet læder bælte vil være helt perfekt eller til et jakkesæt hvor et mere simpelt of stilfuldt er mere at foretrække.

Onkel P er glad for farver og derfor har vi et stor udvalg af tekstil bælter med stræk i mange farver, rødt bælte, grønt bælte, sort bælte, beige bælte, samt i mange kombinationer fra mærket Saddler Scandinavia.

Hvordan finder jeg min bæltestørrelse størrelse?

For at hjælpe med hvad størrelse bælte du skal vælge har Onkel P lavet quick guide så du hurtigt kan se hvad din bælte størrelse er.

Hvordan måler du hvilke størrelse bælte?  

Det nærmeste er selvfølgelig at bruge målet fra et af dine gamle bælter. De mest almindelige bælte længder er målt I cm og Saddlers bælter kommer i størrelserne 85, 90, 95 og 105, hvilke er de størrelser vi har hos Onkel P. Målet på bæltet finder du ved at måle fra enden af spændet til det midterste hul. F.eks. er længden 95 cm, bør du bestille et bælte I denne længde. Hvor længden er 93 cm, bør du bestille et bælte i størrelse 95 cm.

Bælter fra Saddler kommer hos Onkel P i mange størrelser og såvel mode rigtige farver samt de mere klassiske brune og sorte der passer perfekt til det fleste anledninger.