Bælter

Sorter faldende

6 vare(r)

Sorter faldende

6 vare(r)

Bælter til Herre i Onkel P.  

Bæltet er for mange mænd blevet en måde at vise omverdenen at man har stil og for nogle direkte blevet et status symbol. Men det er et ret ny fænomen, da bæltet tidligere kun han de en rent partisk funktion, nemlig at holde bukserne oppe. Bæltet gør at bukserne altid sidder rigtigt og på det sammesteds omkring livet. Spændet på et bælte er vigtigt for mange mænd, men det er vigtigste for Onkel P er kvaliteten er i top og bæltet er behageligt at have på. Der findes mange typer bælter til mænd og Onkel P har et stort udvalg der har et tilfældes at de ar all er i høj kvalitet fra mærket Saddler. Bælterne laves ofte i læder i forskellige farver med huller, fra klassik smalt sort eller brunt til svede i blå eller brun. Men et stræk eller flet bælte uden de faste huller er ikke kun praktisk og kan holde i mange år, men også en måde at have noget til både til hverdag og fest. Om det er til jeans hvor et klassik læder bælte eller et flet læder bælte vil være helt perfekt eller til et jakkesæt hvor et mere simpelt of stilfuldt er mere at foretrække.

Vi er glad for farver og derfor har vi et stor udvalg af tekstil bælter med stræk i gul, rød, pistol grøn, sort, beige, samt i mange kombinationer fra mærket Saddler Scandinavia. Hvordan finder jeg min bæltestørrelse størrelse? For at hjælpe med hvad størrelse bælte du skal vælge har Onkel P lavet en guide.

Hvordan måler du hvilke størrelse bælte?  

Det nærmeste er selvfølgelig at bruge målet fra et af dine gamle bælter. De mest almindelige bælte længder er målt I cm og Saddlers bælter kommer i størrelserne 85, 90, 95 og 105, hvilke er de størrelser vi har hos Onkel P. Målet på bæltet finder du ved at måle fra enden af spændet til det midterste hul. F.eks. er længden 95 cm, bør du bestille et bælte I denne længde. Hvor længden er 93 cm, bør du bestille et bælte i størrelse 95 cm. Bælter fra Saddler kommer hos Onkel P i mange størrelser og såvel mode rigtige farver samt de mere klassiske brune og sorte der passer perfekt til det fleste anledninger.