Armbånd

Sorter stigende

5 vare(r)

Sorter stigende

5 vare(r)

Armbånd Accessories er og bliver en essentiel del af enhver garderobe.

Tilbehør som bælter, strømper, hatte og huer giver kontrast og personlighed til et outfit og får dig til at skille dig ud fra mængden. Hos Onkel P har vi valgt ikke at gå på kompromis med kvalitet, og det gælder også for vores accessories. Det skal være lækkert at handle accessories hos os!

Armbånd til den maskuline men også klassiske mand. Smykket er efterhånden blevet en naturlig del af mandens garderobe. Ved at tilføje et armbånd har du mulighed for at udtrykke din personlighed og give dit outfit en lille, men opsigtsvækkende detalje. Berømtheder som Michael Fassbender, Channing Tatum og Liam Hemsworth har for længst taget armbåndet til sig, så gør de fashionable herrer kunsten efter og giv armbåndet et skud. Hos Onkel P forhandler vi armbånd fra svenske Saddler.  Saddler er kendt for sit unikke lædertilbehør i tidsløse og rustikke designs og laver foruden armbånd også bælter, punge, computertasker og toilettasker. By Brams armbånd er en kombination af etnisk boheme og klassisk design og giver derfor en god kontrast til den enkle skandinaviske garderobe. Fælles for de to mærker er deres evne til at lave armbånd, der kan bæres af selv den mest maskuline mand. Læderarmbånd. Et flettet læderarmbånd giver dit outfit et råt og maskulint præg. Læderarmbåndene hos Onkel P er lavet i 100% læder, der gør dem slidstærke og højner kvaliteten. Vores leverandør er sadelmagere og bruger kun kvalitets læder. Det flettede armbånd giver et casual udtryk, og hvis man vil prøve armbåndstrenden af, er en flettet version derfor et godt sted at starte. Armbåndene fra Saddler fås i brun og sort læder, i to eller flere forskellige tykkelser og med en dekorativ blankt stål lukning.

Perlearmbånd. Hvis man er frisk på at tage skridtet videre, er perlearmbåndet the way to go. Perlearmbåndet er blevet et fashion statement, som man kan vælge at kombinere med et klassisk armbåndsur, mixe med andre armbånd eller lade det tale helt for sig selv. Hos Onkel P finder du armbånd med farverige glasperler og de mere klassiske med perler i mat sort. Se det store udvalg hos Onkel P og gi’ armbåndstrenden et skud!