Herre

Sorter stigende

1-36 of 299

Sorter stigende

1-36 of 299

Køb hos Onkel P herrebutikken i Odense, en fysisk butik beliggende Klaregade 10, 5000 Odense C, finder du et stort og spændende udvalg af  tøj, sko og accessories til herre. Udvalget i Onkel P butikken er ikke det som du typisk ikke finder i de fleste herrebutikker. 

Du finder både det perfekte herretøj udvalg til den modne mand, den unge mand og også til konfirmanten. Du finder traditionelt herretøj men også herre tøj samt herresko med lidt kant.

Onkel P fører mærker som Forét, Filippa K Men, Le Coq SportifSuit, Saddler (SDLR) , Levis®Legends , Knowledge Cottton Anerkendt, Dr. Martens, bukse specialisten Plain og mange flere mærker. 

Fælles for alle herremærkerne i Onkel P butikken er, at de alle er fremstillet i en meget høj kvalitet, og kvaliteten er helt i tøj ligegyldigt om materialet er bomuld, uld, læder eller ruskind.

Det meste tøj i Onkel P butikken er tidsløst i design som er anvendelige og kan bruges til enhver anledning og igennem flere år.

Besøg vores fysiske Onkel P butik

Tag et kig rundt i vores webshop, www.onkelp.dk eller besøg os i Onkel P butikken, Klaregade 10, 5000 Odense C og lad dig inspirere. Ring endelig direkte til butikken på +45 53 51 41 51, hvis du har spørgsmål til størrelse, levering, materiale eller noget helt tredje.

Historien om Onkel P butikken i Odense og går flere år tilbage. Oprindligt hvar Onkel P den oprindelige Levi's Store Odense inden vi ændrede navn. Dengang lå Onkel P i Kongensgade men nu er i flyttet til Klaregade hvor du finder special butikkerne i Odense. 

Vi brænder for at kunne levere god service til dig.