Tillad os at præsentere den nye lækre SS18 kollektion fra SUIT, der med et funktionelt snit og deres kunstneriske look sammensmelter forårets liv med de traditionelle bløde farver. Den nye bløde farvepalette sætter scenen for SS18 kollektionen og giver masser af plads til personlighed, funktionalitet og stil. Den nye SS18 kollektion åbner op for et væld af muligheder, der gør det muligt at sammensmelte det fine gå-i-byen tøj og det mere behagelige funktionelle tøj, så man kan bærer et godt look uanset anledning.

 

 

Den næste i rækken er ELLEN PEDERSEN’s SS18 kollektion, der med et retro snit fra 60-70’erne, det klassiske arbejder look og striber i reflekterende materiale tager os med tilbage til det nostalgiske Danmark. Som de tidligere kollektioner bevares den lækre balance mellem det moderne sportstøj og det lidt finere tøj, hvilket gør det muligt at sammensmelte de to lifestyles til en unik kollektion.

 

 

Turen er kommet til SS18 kollektionen fra Ackite, der med et meget stilrent snit og deres kunstneriske look sammensmelter de stilrene detaljer med sit sort hvide design. Den nye SS18 kollektion åbner op for et væld af muligheder, der gør det muligt at sammensmelte det unikke ny moderne kantede look med de mere klassiske sort hvide farver.