I dette blogindlæg guider Onkel P dig gennem Stockholm, hvor vi kommer med anbefalinger til din næste tur til nordens Paris.

 

COOL KONCEPTBUTIK i Stockholm
Snickarbacken er en af de mest populære caféer blandt de unge i Stockholm. Og det med god grund. Hos den cool konceptbutik kan du finde alt inden for interiør, tøj mm. lavet af både kendte og ukendte designere, og derudover kan du nyde en kop kaffe i den tilstødende café.

 

Snickarbacken03a2

 

”FIKA”
”Fika” er det svenske ord for en kaffepause, der ofte også består af lidt sødt til kaffen. Og Stockholm er i den grad et godt sted at være, hvis du også vil ud ”at fika”. Af gode steder kan blandt andet nævnes Kaffeverket, Coffice, Drop Coffee Roasters og Mean Coffee.

 

Fika

 

INSPIRERENDE KUNST
Vil man gerne have et kulturelt indspark, så er Fotografiske museum et godt bud. Her vises spændende udstillinger med dygtige fotografer. Derudover er Moderna Museét et besøg værd. I øjeblikket udstiller de kunst af den excentriske kunstner Yoyoi Kusama, der ligeledes har haft en udstilling på Lousiana.

 

Fotografiske museum2

 

MIDDAG
Stockholm bugner med gode spisesteder, så det er bare med at gå på opdagelse rundt i byen.
Blandt andet Restaurang BAR, Greasy Spoon, NOOK og Urban Deli er værd at kigge nærmere på. Skal du se godt ud til middagen? - Hos Onkel P kan du købe blazer her.

 

Urban Deli2

 

A NIGHT OUT
Stockholm har rigtig meget at byde på til en aften i byen. Sving blandt andet forbi Trädgården, som er kombineret club og kultursted, og hvor der om sommeren er der open-air fester. Den cool bar og natclub Marie Laveau er ligeledes et sted værd at besøge med dets store brug af kendte DJ’s. Sidst men ikke mindst er der Berns Saloner i det centrale Stockholm, som er en imponerende bygning fra 1863, der huser en restaurant, natklub, et hotel og forlystelsessted – sådan en setting er svær at finde andre steder.

 

Tradgarden Stockholm2Se også vores rejse tips til din næste weekend tur eller ferie til Hamborg, Berlin, Barcelona, Stockholm og New York.

 

 

Hos Onkel P har vi den rette scandinavisk minimalistiske stil som præger Stockholm med svenske mærker som Filippa K og Saddler.