Uanset om du er en ægte mode nørd eller en gentleman, så detaljen altid utrolig vigtig i forhold til god stil. Med detaljen menes der her, om du binder dit slips eller butterfly tilfredsstillende, så den ser stilet og skarp ud. Men et er sikkert at det kræver øvelse at binde det perfekte slips, så her finder du tips til hvordan du nemt lære at finde dit slips. 

 

Sådan binder du dit slips

Måden at du binder er faktisk den samme hvad enten, at der er tale om et billigt slips eller et dyrt slips. En fælles ting for dem alle er, at der skal kæles for de små detaljer, som udgør den store helhed.

Inden at du kommer alt for godt i gang, så får du lige et par gode råd med på vejen, som du kan bruge undervejs. Dit slips skal være skjult i nakken rundt langs skjortekraven og sørg altid for at binde dit slips op efter brug. Sørg derudover også for aldrig at genbruge slipseknuder og  og når du stryger dit slips så gør det kun slipsets bagside.

Og nu er det altså tid til at lære hvordan, at du binder dit slips eller butterfly, så det den sidder perfekt. Men der findes flere forskellige måder at binde et slips på og som så mange ting har kært barn mange navne og dette gælder også for de forskellige slipseknuder.  

 

Fransk knude (lille Windsor knude)

Den lille Windsor knude er især velegnet til silkeslips og smalle slips, da den ikke er lige så tyk som den store Windsor. Den er desuden nemmere at binde, og så giver den et utroligt flot og elegant look. Den lille Windsor knude passer bedst til en skjorte med klassisk eller åben krave.

Nedenfor finder du metoden til hvordan, at du binder en lille Windsor knude.

 

Four-in-hand (almindelig knude)

Four-in-hand er den mest almindelige slipseknude, og den er derfor også den mest populære, da den er super simpel at binde. Den almindelige knude kendes også under den "originale slipse knude". Den passer bedst til lidt bredere slips, da slipset ikke skal bindes flere gange rundt.

Nedenfor finder du metoden til hvordan, at du binder en four-in-hand knude.

 

Stor Windsor knude

Den store Windsom knude er knudernes svar på en GMC. Så skal du til stor fest, så er dette løsningen. Den er stor, fyldig, flamboyant og så egner den sig primært til skjorter med en bred kraveåbning. Denne knude er mere kompliceret, men når du først lærer at binde den, så ser den virkelig fantastisk ud.

 

Nedenfor finder du metoden til hvordan, at du binder en stor Windsor knude.

 

Butterfly

Hvis du er en rigtig gør-det-selv type, og ønsker at kaste dig ud i at binde din egen butterfly, så får du her en guide. Det vil nok tage lidt tid første gang, at du gør det, men resultatet kan sagtens blive lige så flot som en forbundet butterfly. Hvis du ikke har mod på at binde din egen, så kan Onkel P hjælpe dig med en forbundet butterfly fra Kamilla Rasmussen og ellers kommer du ind i Onkel P butikken i Odense og så hjælper vi gerne med at binde din selvbinder butterly.

 

Butterflyen passer specielt godt til en smoking, som giver et super stilet look, som er enhver fest værdig. Husk at binde din butterfly i god tid, hvis du binder den selv, da stress sætter sit præg.

 

Resultatet bliver forbløffende, og du vil takke dig selv for at have valgt at binde din egen butterfly!

 

Nedenfor finder du metoden til hvordan, at du binder en butterfly.