Vi er vilde med Forét og den historie de fortæller om hvordan de bruger naturen til at tanke deres " mentale batterier op" og sætte ting i perspektiv.

I SS19 kollektionen der hedder Forét Oak Rider fortsætter deres historie om hvordan de bruger naturen til inspiration, således er fokus on de fire elementer luften, vand, jorden og ilden.  Det gælder om at være istand til at kunne trække stikke, slukke mobilen. Du skal mærke den frihed du kun oplever når du kommer ud og for lov til at være være sig selv lidt og slippe løs. 

Historien om Forét Oak Riders

Oak Riders er historien om drenge og mænd som tager deres motorcykler ud på veje i naturen uden trafik og larm, vinden i håret og glæden ved at føle sig fri. De slipper den indre dreng fri i nogle timer hvorefter de er klar igen til at komme tilbage til familien og dagligdagen med mudder på tøjet og godt vindblæst.

 

Forét Oak Rider SS19 kollektionen

I 2019 spring summer kollektionen fra Forét Studio ser vi Forét kanvans skjorter både med lange og korte ærmer fremstillet i tyk kanvas, næsten som teltdug eller et sejl men i en lække blød kvalitet. Du skal ikke være bange for at ligne en steriotype naturvejleder eller biologi lærer men skjorten på vil du have et flot afslappet look, en person i harmoni med sig selv.

 

Forét er kendt og elsket for deres t-shirts. Forét T-shirt snittet er let firkantet så den sidder afslappet of behagelig. Forét tee SS19 finder du gamle kendinger som Oak Tee men i nye farver som f.eks. mint grøn. Hawk T-shirten er ny med et lille diament formet Forét logo på brystet.

Oak Rider t-shirten "Pack" i Oliven farve er kollektionene centrum omkring historien om Oak Riders hvordan en simpel grøn tee er det perfekte outfit når du og vennerne er on-the-road.

7f27f658-9a06-4dc3-9671-f42cd1886ddf

 

Forét sommeren er klar med nye shorts og nye bade shorts. På shjorts fronten finder du kanvans skjorten Root og fløjls shorts Rove i forskellige jordfarver. Forét Ocean Badeshorts i sort og hvid striber er i sommernyhed i et lækkert hurtigtørende materiale. 

 

Alt Forét tøj også i SS19 Oak Rider kollektionen er fremtillet i økologisk og bæredygtige materialer som er certificeret. Så ingen sprøjtemidler, ingen tilsætningstoffer som kan ødelægge dig og dit humør. 

Foret Hiker's Journal Faroe Islands