I dette blogindlæg guider Onkel P dig gennem New York, hvor vi kommer med anbefalinger til din næste tur til byen, som aldrig sover. 

High Line Park/ en oplevelse og et pusterum
Køb en coffee to go og gå en tur i High Line Park. High Line er en nedlagt jernbane fra 1934 på Manhattans vestside. Siden 2009 er hovedparten af jernbanen blevet ombygget til en lang og smal offentlig park – en lille oase inde midt i den pulserende storby, hvor man kan hvile benene og få et lille afbræk fra den travle storby.
Hvis man mere er til byvandring, er Greenwich Villageet godt bud. Området er kendt for sine mange hyggelige caféer, restauranter og små butikker. Området oser af autencitet og har en dejlig bohemefyldt stemning over sig. Hvis solen skinner kan du kigge forbi vores udvalg af t-shirts og flot inspiration inspiration her fra slow living mærket Foret.

 

highline new yorkBREAKFAST I BROOKLYN
Hvis du er en morgenmadsperson, så skal du huske at besøge Five Leaves i Brooklyn. Kun få måneder før sin død havde skuespiller Heath Ledger planer om at åbne den lille restaurant. Han nåede det desværre ikke, men to af hans venner valgte at gennemføre Heaths drøm og åbnede restauranten i 2008. Hos Five Leaves kan du få alt fra pandekager og avocadotoast til moroccan scrambled eggs og yoghurt med hjemmelavet granola. Stedet serverer ligeledes frokost, aftensmad og drinks.

 

 High leaves new york

 

KUNST-CRAWL
New York er et mekka for kunstinteresserede, så det er bare med at gå i gang fra den ene ende og så ellers gå i kødet på de mange smukke museer. Af spændende museer kan blandt andet nævnes MoMA (Museum of Modern Art), Guggenheim og The Metropolitan. 

 

Guggenheim new yorkTID TIL EN CRONUT!
I 2013 lancerede den amerikanske konditor Dominique Ansel den såkaldte ”cronut” – en halv doughnut og halv croissant. Lyder det mærkeligt? Ikke hvis du spørger de lokale new yorkere og turister i byen. Ansels lille bageri på Manhattan er nemlig siden blevet overrendt af nysgerrige hoveder, som vil prøve den sagnomspundne kage. Interessen har været så enorm, at det på et tidspunkt ikke var usædvanligt at vente 3-4 timer i kø foran butikken. Måske lidt overdrevet for en kage? Det lader vi dig vurdere ☺ Og husk ikke at svine dit nye tøj til, de kan være fedtede!

 

Cronut new yorkTHE CITY THAT NEVER SLEEPS
Er du til live musik, spiller jazzmusikere på 55 Bar. Entreen er 10 dollars, og du må gerne tage mad med udefra. Baren på Standard Hotel er ligeledes et besøg værd. Med sin fantastiske udsigt udover Meatpacking District og Hudsonfloden, er der tale om en noget unik festlokation. I stueetagen er der biergarten med langborde og cool indretning. Sidst men ikke mindst er der klubben Please don’t tell eller PDT. Stedet ligger i East Village, og du skal ringe og bestille bord kl. 14 samme dag. For at komme ind på PDT går du igennem en snusket pølsebar og ind i en telefonboks og vupti – du er inde på den hemmelige klub, der især er kendt for sine lækre cocktails! Tag hellere en lækker blazer på!

 

Please dont tell new yorkNATMAD? 
Når byens kokke får fri, hænger de ud på Blue Ribbon. Og det skal du også tage at gøre. Her er maden og servicen i top!

 

the broken arm cafe new york

 

Se også vores rejse tips til din næste weekend tur eller ferie til Stockholm, Berlin, Barcelona, Hamborg og New York.

 

 

 

Vi foreslår at du tager et kig forbi vores spændende udvalg af tøj så du kan blive ordentligt klædt på til rejsen - Og husk at Onkel P leverer personligt ud samme dag du bestiller i Odense ved bestilling inden kl. 13:30, og resten af landet i løbet af 1-2 dage.