Det er blevet den 1. marts, vejret bliver bedre og dagene længere, og man kan næsten drømmer sig frem til de sene aftentimer, som vi snart kan se frem til. Vejret og de flere dagstimer smitter af på tøjet, og det betyder hos Onkel P flere lysere farver, og for at velkomme de første forårsdage i 2019, fejrer vi dette med en omgang fredag og lørdags vin og øl i butikken på klaregade 10. Læser du videre med i artiklen, vil du blive taget i hånden igennem en stjerne regn af flere forskellige løsninger for hvordan du, som den maskuline mænd du er, også sagtens kan hoppe i et par lysere bukser eller en glad forårsjakke.

Hvis garderoben ikke helt er kommet ud af sin vinterdepression, og mere ligner en sort grå regnvejrsdag frem for en spirende forårsdag dag, hvor solen skinner og fuglene kvidre, ja så skal du læse med her.

 

Vi har nemlig taget en snak med Elias Lamnaouar som er medvirkende i modeserien ”klædeskabet” som snart for premiere på Onkel P TV, samt Philip Stoustrup der dimitterede fra Tornbjerg Gymnasium sidste år og er Elias’ gode kammerat.

 

Ud fra snakker med de to unge herre giver de hver i sær deres bud på hvordan forårs garderoben skal sættes sammen. 

 

Forårsjakken

De to kammerater var meget enige om at forårsjakken tager et skridt væk fra den grå eller den sorte jakke, hvor at de lysere farver vil blive mere fremtrædende. Hvad de mente med dette var også tydeligt markeret i deres egen stil hvor begge drenge havde en lysere nuance på. Philip i en grøn APC jakke og Elias i en lyserød cowboy jakke fra Zara.

Philip Stoustrup

Elias Lamnaour

 

Vi tog drengene med ind og besøge butikken på klaregade 10, hvor de hver valgte deres favorit.

Elias valgte den helt nye blå og hvid stribede THEO JACKET fra Anerkjendt

 

 THEO JACKET L.B. DENIM – Anerkjendt, 799,00 kr.

 

Og Philip valgte Filippa K’s platoone farve OLIVER COTTON JACKET 

OLIVER COTTON JACKET, PLATOONE – Filippa K, 2.598,00 kr.

SKO

Når det kommer til skoende skal der også ske forandringer, forandringen der sker mellem vinter og forår går meget på at man skifter fra de tykke vinterstøvler, til at komme mere over i et par sneakers, eller et par lave sko. Igen bliver farver lysere, men som drengene siger så går man stadig ikke helt galt i byen med et par sorte, da der stadig godt kan komme et skyld regn her og der, vi bor trods alt i Danamark.  

 

På baggrund af disse ord har vi derfor fundet dig et par Sneakers der passer til alle slags budget og samtidig også til sæsonen

 

MOCLER, New Monaco White, 2.500,00 kr. - Findes i DR. ADAMS Pogestræde 24

Dr. Martens 1461 z-black, 1299,00 kr. - Findes i Onkel P, Klaregade 10

LE COQ SPORTIF, Omega Dress Blue/Pure Red, 999,00 kr.Findes i Onkel P, Klaregade 10

ADIDAS, Young-1, 950,00 kr. - Findes i Rezet Store, Vestergade 23

Nike Air Force 1 ’07, 850,00 kr. - Findes i Rezet Store, Vestergade 23

 

Onkel P, Oscar Abel