Levis® er vel nok mest kendte for deres jeans og i SS19 kollektionen bliver vi ikke snydt for nye Levis jeans vaske og nye Levis jeans farver. Vi fortsætter i de mest succesfulde 501, 511 og 512 modeller og på shorts fronten er vi klar med 501 (ingen stræk) og 502 (lidt stræk) bermuda shorts modellerne. 

Levis x Radiserne

Husker du Nuser og Charlie Brown fra Radiserne? Levis er nu gået ned i menory lane med en limited edition bestående af simple Levis t-shirt og Levis sweats med print motiver fra Radiser. Skyd dig inden de bliver udsolgt.

PS vi har lige set David Beckham gå en af de nye t-shirts.

 

Levis x Radiserne  

 

 

Levis Skjorter - til foråret og sommer

Sidste år to Levis os til Hawaii med deres skjorter i år går turne til Cuba. Så hvad siger du til en klassisk farverig Cuba sommerskjorte med papgøjer, Onkel P synes at det er en rigtig festlig skjorte og se på Onkel P instegra hvordan Palle i butikken tager en svingom i den nye skjorte.

Men Levis tilbyder også mere traditionelle Levi´s skjorter, som en klassiske cowboy sjorte i tern som kommer både i en med lange ærmer og en med korte ærmer. 

Levis Cuban shirt

 

 

Levis Sweats og hætetrøjer i SS19

Levis har deres klassisk Concrew Sweathirts og modern crew sweatshirt snit som vi ser igen i SS19 kollektionen. Der bliver brugt reflex på nogle af sweatshirten så du lyser op i mørket eller på natklubben. Levis hættetrøjer kommer både i diskrete farver og simpelt Levis logo men også i en vild Levis Batwing cameo hoodie. Så der er lidt til enhver smag.

batwing_2

 

Levis T-shirt er retro

Som vi har set fra mange andre tøjmærker tager de fat i kollektioner fra 1970 og 1980'erne. Tøjet bliver så levet lidt mere nutidigt ved at måske ændre lidt på farverne. Vi ser i foråret 2019 nye klassiske retro t-shirts fra levis som for nogen bringer gode minder og for andre flotte nyheder med lidt kandt. Med en Levis tee fra Levis butikken i Odense går du ikke galt i byen.

 

Levis Retro tee