Kender du det, at det kan være svært at finde den rigtige jeans og pasform når man skal have et nye par jeans? Bare rolig du er ikke den eneste.  Det gør det heller ikke nemmere at vælge når der findes et utal af forskellige modeller. Derfor har vi lavet denne guide, som skal gøre det nemmere for dig at finde lige præcis den model der passer bedst til dig.

 

Levi´s 501 original

Dette er den jeans der startede det hele for Levi´s. En klassisk- og ikonisk Levi´s. Disse jeans går lige op og ned, og er lidt bredere i pasformen, specielt ved benet.  Det kaldes for en straight model. Dette er med til at give et klassisk look, og hvis du vælger en større størrelse end normalt, kan det være med til at give et mere baggy/skater look. Dette er en model som er super in lige nu, og som er tidsløs.     

 

Levi´s 502 taper

Disse par jeans har et tappered fit, hvilket vil sige at den er bredere i toppen altså ved taljen og lårene, og smallere i bunden ved læggen. Dette giver en mere behagelig pasform, hvis man har lidt bredere talje eller lår. Dette er et godt alternativ til et par jeans der går lige op og ned.

 

Levi´s 511 slim jeans

Dette er et par jeans som er smallere, hvilket giver et look af strammere jeans, men dog ikke følelsen af et par skinny jeans. De er derfor stadigvæk er behagelige at have på, da der stadigvæk er plads og frirum til ens ben. Når man har en par jeans som er slim i benet, er disse perfekte til at vise dine nye sneakers frem, specielt hvis de er lidt høje i det, f.eks. et par Jordan 1´s.  

 

Levi´s 512 slim taper

Disse jeans er stramme fra hoften og endnu smallere fra knæet og ned mod anklen. Jeansne har stadigvæk tilstrækkeligt med stretch, dette finder man dog i alle Levi´s modeller, de er derfor stadigvæk behagelige at have på. Dette er et par jeans som følger benet, hvilket giver et mere skræddersyet look.

 

Alle disse Levi´s jeans fås i forskellige størrelser, farver og farvenuancer. Hvis du stadigvæk er i tvivl om hvilke par Levi´s jeans der passer dig bedst, er du altid velkommen til at kigge forbi vores butik. Så skal vi nok finde det helt rigtige par til dig.

 

Du kan se alle vores Levi´s modeller her

 Sk%C3%A6rmbillede 2021-03-23 kl. 20.32.40_1 

Udover dette er Levi´s også meget miljøbevidste da de hele tiden prøver at reducere deres vandforbrug når de producerer deres jeans. Levi´s gør også meget ud af at bruge alternative råvarer i deres produkter såsom bomuldshamp og fibre fra træer der er fældet bæredygtigt. Hos Onkel P synes vi at der er et skridt i den rigtige retning mod en mere miljøvenlig produktion.