Forét drengene fra "slow goods" teamet har gjort det igen med deres AW18 Fish & Folk kollektion. Den var blevet udvalgt til at at blive vist på det store catwark show under Copenhagen fashion week, og det var til stor begestring fra modeeksperterne. Vi kan kun give de såkaldte ekspert ret, men nu er der over til de egenlige eksperter og det er DIG! Onkel P er den eneste butik på Fyn som har Forét AW18 og vi har et meget stort ud valg fra XS til XXL størrelserne.

Onkel P var den første butik som opdagede Jespers og Jeppes evner og de havde fat i noget helt specielt. Ikke kun er alt bæredygtigt og økologiske materialer, med med deres slow goods tankegang og inspiration i naturen.

 

 

Fish & Folk har aborre motivet som fast ingrediens often broderet i flotte farver således at en ellers så almidelig t-shirt pludselig er helt unique. Vi bliver ved efterår- og vinterkollektionen introduceret til nye styles med fiske navne som Perch, Fish og Reet T-shirts

Men Forét holder også fat i styles som Oak og Log T-shirt med nye farver som Petrol og Brik.

 

Detikkesaaringeendda

 

Kom og se alle de flotte t-shirts, skjorter, sweat, hættetrøjer, men der er mere nyt nu har Forét også suit pants på programmet, så kom og se det alt sammen hos Onkel P. 

Der kommer mere.... Vi venter på at Forét bliver klar med flere spændende ting. Vi glæder os :-)