SS18 kollektionen fra Filippa K er en ekstrem stilfuld kollektion, og man kan tydeligt se, at Filippa K branded har opbygget stor erfaringer inden for herre tøj og det den danske mand søger med deres 11 år på bagen. kollektionen stråler i sine twistede kanter men med et fundament i et konservativt stilrent look. Det er en kombination der gør det muligt at sammensætte et sæt tøj fra Filippa K, som kan bruges til finere brug, men også til hverdag.

I Onkel P butikken har vi den nye Filippa K Viktor jakke en flot Filippa K bomber jakke så du er klar til foråret og sommeren. Du finder også Filippa K sweatshirts og Filippa K strik. T-shirts er naturligvis også en vigtigt og de nye farver hos Filippa K er Cloud, Coastal, Coast og Salt. Filippa K er også kommet med en sommer tee, så Filippa K t-shirts har vi nu med de klasiske styles men også med lidt nyt.

Bæredygtighed betyder rigtig meget for det svenske mærke i deres forårs sommer kollektion er der brugt flere bæredygtige og økologisk materialer end tidligere. Filippa K sustanability team er en afdeling som er i tæt dialog med deres tøj fabrikanter med flere kontroller hvert år på fabrikkerne. Det er naturligvis også med til at gøre at FilippaK har den laveste reklamation på deres tøj, det betyder for vores kunder at det er kvalitet de køber som de kan være glade for i mange år.

 

SS18 kollektionen fra Forét kører videre på den succesrige bølge fra 2017 sæsonen. Vi taler om slow living, stoppe op, koble fra slukke af fra den daglige stress. Du vil se roen og den inspiration som designerne Jesper og Jeppe finder til 2018 foråret-sommer kollektion med inspiration af naturen, og kollektionen stråler også i sine naturrige farver. 

Temaerne som du vil se er Picnic og Journey hvor du finder flotte Foret T-shirts og Foret Sweatshirt i de nye styles og farver. Farverne i SS18 er mere friske hvor grøn, rød, blå og gul er de gennemgående farver men naturligvis stadig med meget i grå melange hvor årstiden farver bliver brugt til at skrive Foret logo i frotte. Velcro bliver også brugt til logoerne, gerne på kanvas skjortner og jakkerne som Lake er inspireret i den klassike arbejds og udendørs termo jakker som Kansas.

Forét er klart et brand, som man skal vælge, hvis man kan lide det klassiske hipster look.

 

SS18 kollektionen fra Legends har fundet inspiration i atmosfæren omkring de skandinaviske kyster, hvilket kommer til udtryk i deres design. Inspirationen fra kysterne har i denne omgang dannet en ramme om klassiske produkter med et moderne twist og unik fremtoning. Legends har stor fokus på komforten, kvaliteten og detaljerne når det kommer til deres produkter.