Betaling og sikkerhed

HANDELSBETINGELSER
www.onkelp.dk

Virksomhedens juridiske navn: OPDK ApS
Organisationsform: ApS, CVR: 37043753
E-mailadresse: info@onkelp.dk
Telefon: +45 40 72 52 82, kontor har åbent 10-16, man-lørdag.
Virksomhedens etablerings år: 2015

Butiksadresse:
Klaregade 10, 5000 Odense C.

FRI FRAGT OG LEVERING SAMME DAG I ODENSE.
Køb direkte i vores butik Klaregade 10, 5000 Odense C eller få det leveret til din dør via butik/nettet.

Ring meget gerne til +45 53 51 41 51 og aftal nærmere med vores kundeservice, hvis der er spørgsmål.

Der afsendes med GLS og ordren leveres indenfor 1-2 hverdage.


Gaveindpakning - Gratis.
Ønsker du at få din vare pakket ind så gør vi meget gerne dette. Vi sørger for en eksklusiv og lækker indpakning. Skriv i kommentarfeltet, hvis det er en gave med et til/fra kort.
Har du spørgsmål/ønsker til dette, så tag endeligt kontakt til os på +45 53 51 41 51.


Bestilling
Du kan på et hvert tidspunkt ændre indholdet af din indkøbskurv, ind til du bekræftiger købet ved at klikke på knappe ”Gå til betaling”.

Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen afgår vores lager.

Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.
www.onkelp.dk er åben 24 timer i døgnet - 7 dage om ugen, og du kan næsten altid foretage et køb. Det kan dog ske, at vi lukker shoppen for vedligeholdelse. Du kan derfor kun foretage indkøb, når shoppen er åben og tilgængelig.

MobilePay er meget let at benytte på webshops, det kræver blot at du inden købet registrerer under din mobilepay indstillinger 'Brug MobilePay til nethandel'.

Betaling
I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris. Når du vælger at gå til kassen, bliver du ført til en sikker (krypteret) internetforbindelse hvor du skal indtaste følgende:

Kreditkortnummer
Udløbsdato
Kontrolcifre

Betalingsmuligheder
Ved Onkel P kan du betale med følgende betalingskort udsted i Danmark:

Gebyrfri:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • Mobilepay
  • Mindre gebyr (1,5 %)
  • VISA
  • VISA Electron
  • Maestro
  • MasterCard
  • MasterCard Debit

Onkel P bruger Teller til at håndtere betalinger. Vi er godkendt ved DIBS. Dine oplysninger er 100% fortrolige.

Ingen kan på nogen måde se de oplysninger du indtaster, så du kan trygt handle hos Onkel P.

Sikkerhed
Når du handler hos os på Onkel P vil du - når du vælger "Bekræft og betal", automatisk blive omdirigeret til en såkaldt sikker server hos DIBS. Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret. Denne kryptering sikrer, at ingen kan aflytte eller opsnappe de informationer, som du indtaster. Selve transaktionen er godkendt af Teller (tidl. PBS) og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige.

Ordrebekræftigelse
Det kan ske at din bekræftelsesmail er endt under dine uønskede mails (SPAM). Hvis den ikke ligger der, så tag kontakt til info@onkelp.dk, så vi kan bekræfte dit køb.


Ændring af ordre
Du kan ændre i din ordre indenfor 12-24 timer ved bestillinger uden for Odense. Tag kontakt til os så hurtigt så muligt, så skal vi nok hjælpe dig. Kontakt os på info@onkelp.dk.

Levering
Ved levering med GLS, får du et forsendelsesnummer du kan bruge til at spore din forsendelse. Pakken er typisk leveret inden for 1 døgn, men der kan i visse tilfælde gå op til 3 dage.

 

www.onkelp.dk tager forbehold for retten til at ændre i tilbud, i retten til fri fragt, fri ombytning og sending til udland/ikke brofaste øer.

Er pakken/indholdet beskadiget skal du anmelde det til fragtselskabet med det samme, senest 2 dage efter modtagelsen. Onkel P er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transport.